Home » ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ : ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΦΙΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ : ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΦΙΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

by News FarosTV
0 comment
 
 
Δεν κέρδισε καμιά Παφίτικη ομάδα από τις τέσσερις που συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα της Β και Γ Κατηγορίας. Ο Απολογισμός 2 Ήττες και 2 Ισοπαλίες. Πιο αναλυτικά τα παιγνίδια που έδωσαν για αυτή την 8η Αγωνιστική :

 

ΠΕΓΕΙΑ 2014 – ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡ. 0-2

 

Για τη 8η Αγωνιστική των πλέυ-οφ η ομάδα της ΠΕΓΕΙΑΣ ηττήθηκε εντός έδρας από την ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡ. με 2-0  δεχόμενη ένα γκόλ σε κάθε Ημίχρονο ενώ έχασε και Πέναλτι. Και να ταν μόνο αυτό είχε και το πλεονέκτημα να αγωνίζεται με παίκτη παραπάνω  αφού η αντίπαλος ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΑΡ αγωνιζόταν γιά 65 λεπτά με 10 παίκτες λόγω αποβολής με κόκκινη κάρτα του Αναστασίου στο 21΄ όμως η ομάδα του Κώστα Κοκκονή δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί  και παραμένει 6η θέση με 32 βαθμούς

 

ΑΚΡΙΤΑΣ – ΜΕΑΠ 1-1
 
Η αγωνία παραμένει και στους 2 για το .. ”μέλλον” τους τόσο στον ΑΚΡΙΤΑ όσο και στην ΜΕΑΠ μετά την ισοπαλία που έφεραν στο μεταξύ τους παιγνίδι στο ”Ντέρμπι Βυθού”.και  έτσι συνεχίζουν να ισοβαθμούν στην 5η και 4η Θέση αντίστοιχα με με 23 βαθμούς και την Αγωνία για την παραμονή τους να συνεχίζεται και ασφαλώς το μέλλον τους να είναι ..ΑΒΕΒΑΙΟ . Ο ΑΚΡΙΤΑΣ πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 50΄ (1-0) όμως δεν μπόρεσε να το κρατήσει και στο 76 με πέναλτι κατάφερε να ισοφαρίσει η ΜΕΑΠ σε 1-1που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

 

ΕΝΑΔ – ΔΙΓΕΝΗΣ Μ. 3-4
 
Τής Ανατροπής έγινε στο Δημοτικό Γήπεδο της Π, Χρυσοχούς στο εν λόγω παιγνίδι με Νικητή τον ΔΙΓΕΝΗ και την ΕΝΑΔ μετά και από αυτή την ήττα να παραμένει στα πολύ Δύσκολα και στα χαμηλά ασφαλώς.Το παιγνίδι ξεκίνησε με τούς καλύτερους οιωνούς για τους Γηπεδούχους που με το Καλημέρα προηγήθηκαν στο 4΄με 1-ο.Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 στο 35΄και στο 41 έκαναν το 1-2 για να ισοφαρίσει 2-2 η ΕΝΑΔ στο 53΄και να κάνη την ανατροπή στο 56΄ σε 3-2 όμως ο ΔΙΓΕΝΗΣ στο 83΄έκανε το 3-3 και στο 90+5 την μεγάλη ανατροπή 3-4  Η ΕΝΑΔ είναι με  22 βαθμούς και κινδυνεύει

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΣΙΑΣ – ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ 0-0

 

Στη λευκή ισοπαλία 0-0 έμεινε η ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ στον εκτός έδρας αγώνα της με τον ΕΘΝΙΚΟ Ασσιας και πλέον τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τους ”ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΟΥΣ” της Γεροσκήπου που με 25 βαθμούς άρχισαν να ανησυχούν . Ήταν ένα παιγνίδι που η Νίκη ήταν MUST όμως η ομάδα του Γιώργου Πολυβίου δεν μπόρεσε να πάρει το Τρίποντο και τώρα αρχίζουν οι ανησυχίες.

 

ΑΝΤΡΟΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.