Πληροφορίες για το Σταθμό

To FarosTV είναι διαδικτυακό κανάλι παγκόσμιας εμβέλειας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις δυο ζωντανές ροές του καναλιού μέσω του IPTV BOX.  Εκτός από την πλατφόρμα του IPTV BOX, ο FarosTV έρχεται σε επαφή με το κοινό του και μέσω διαδικτύου www.farostv.com, καθώς και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με ζωντανές εκπομπές προσφέροντας μια σφαιρική κάλυψη ενισχύοντας την παρακολούθηση και την διάδραση με τους τηλεθεατές του. Στρατηγικά, συνεχίζουμε να επενδύουμε και να δημιουργούμε θέτοντας υψηλούς στόχους στους δύο βασικούς πυλώνες: • Ενημέρωση • Ψυχαγωγία,  δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και στην ποικιλία περιεχομένου. 


Μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε το Ενημερωτικό Πόρταλ του σταθμού για να είστε πάντα ενήμεροι για τις τοπικές και διεθνής εξελίξεις.

Η Ομάδα μας

Βαγγέλης Μαυρονικόλας

Γεννήθηκε το 1962 στο χωριό Κονιά της επαρχίας Πάφου. Σπούδασε αρχιτεκτονική στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο των Αθηνών (1981-1986) και παράλληλα γλυπτική στο εργαστήρι του γλύπτη Γιώργου Καλακαλά. Το 1988 άρχισε διδακτορική διατριβή στο Ε.Μ.Π. με αντικείμενο την ανάλυση της σημαντικής του χώρου. Παρουσίασε έργα γλυπτικής για πρώτη φορά σε ατομική έκθεση στην Αθήνα, το 1989. Στην Κύπρο οργάνωσε την πρώτη ατομική του έκθεση το 1990 στη Λευκωσία. Από το 1989 εργάζεται στην Πάφο. Ο Βαγγέλης Μαυρονικόλας ασχολήθηκε και με την ποίηση. Το 1990 εξέδωσε ποιητική συλλογή με τίτλο Αυτογνωσία.

Πανίκος Σκορδής

Γεννήθηκε στην Πάφο. Σπούδασε Επικοινωνίες στο INTERCOLLEGE και εργάστηκε σαν δημοσιογράφος στο τηλεοπτικό κανάλι Ω (Ωμέγα) και στο Ράδιο Πάφος από το 1998 μέχρι το 2011. Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος στο δήμο Γεροσκήπου καθώς και Πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας Γεροσκήπου. Είναι κοινοτάρχης της  Κολώνης Γεροσκήπου και παράλληλα Διευθύνων Σύμβουλος της Skordis Agrofresh (Fruit and Vegetable Suppliers).

  Επίσης, διετέλεσε αντιπρόεδρος του διοικητικού Συμβουλίου του Υδρύματος “Μαργαρίτα Λιασίδου”  για 15 χρόνια εθελοντικά επί προεδρίας της Ισμήνης Λιασίδου.  

Άντρος Ευαγόρου

Γεννήθηκε στην Πάφο όπου και φοίτησε στο Α. Γυμνάσιο. Μετά την αποφοίτησή του υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία και ακολούθως πήγε στην Αθήνα όπου φοίτησε στην Ανώτατη Σχολή Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών [ΑΣΟΕΕ].
Έχει  εργαστεί στην Αθήνα αλλά και στην Πάφο στην Ξενοδοχειακή Βιομηχανία σαν Διευθυντής Προσωπικού και αργότερα ασχολήθηκε και με την Αθλητικογραφία ως ανταποκριτής στο ΡΙΚ – ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ – ΑΝΤΕΝΑ καθώς επίσης και στα τοπικά ραδιόφωνα ΑΡΙΩΝ- Ρ. ΠΑΦΟΣ και ΡΑΔΙΟ ΚΟΣΜΟΣ ( 21 ΧΡΌΝΙΑ) αλλά και στην τοπική τηλεόρασή ΤV ΠΑΦΟΣ. Στις Παγκύπριες εφημερίδες ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ-ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΒΗΜΑ και στις τοπικές ΕΠΙΛΟΓΕΣ και ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ. 

Φαβιόλα Ζυμπουλάκη

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρνακα, και είναι απόφοιτος της Αγγλικής Σχολής Πασκάλ (Pascal English School). Το 2012 ξεκίνησε τις σπουδές της στην Αγγλία. Σπούδασε Media Production στο DeMontfort University of Leicester και ακολούθως έκανε την πρακτική της στο BBC Academy – Wood Norton Hall στο Worcestershire. Στη πορεία ξεκίνησε το μεταπτυχιακό της, Business Management in the Creative Industries, στο DeMontfort University of Leicester.
Κατά τη διαμονή της στην Αγγλία ασχολήθηκε με: 3D Animation and Modelling, Social Media, 3D Game Development, Advanced Imaging Technology, Television Production, Multimedia, Media Capture and Processing, Technology Fundamentals/ Electronic Sound and Vision, Creative Entrepreneurship.  Επέστρεψε στη Κύπρο το 2019,  όπου και ασχολήθηκε μεταξύ άλλων με το digital marketing.

ΧΟΡΗΓΟΙ

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.