Home » Πήραν τα όρη…. για καλό σκοπό – Οι ορειβάτες 200 χιλιομέτρων σύμμαχοι στα παιδιά με καρκίνο (εικόνες)

Πήραν τα όρη…. για καλό σκοπό – Οι ορειβάτες 200 χιλιομέτρων σύμμαχοι στα παιδιά με καρκίνο (εικόνες)

by FarosTv
0 comment

Πήραν τα όρη…. για καλό σκοπό – Οι ορειβάτες 200 χιλιομέτρων σύμμαχοι στα παιδιά με καρκίνο (εικόνες)

Μέσα από την φιλανθρωπική δράση τους και προσφορά στον συνάνθρωπο τους, η Ορειβατική Ομάδα Xteam Cyprus και Αθέατη Αναπηρία, προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν την κοινωνία για θέματα αναπηρίας, συνδιοργανώνουν την επόμενη δράση τους, που περιλαμβάνει ορειβασία με περπάτημα και τρέξιμο με κάλυψη πέρα των 200χιλιομέτρων και στόχο την συλλογή των 10 χιλιάδων ευρώ για οικονομική ενίσχυση του ταμείου του συνδέσμου «Ένα Όνειρο μια Eυχή».

Όπως αναφέρει η οργάνωση «τον δικό μας γολγοθά ως πάσχοντες και επιζώντες με Αθέατη Αναπηρία είχαμε δυο λύσεις για τον αγώνα μας, είτε να παραιτηθούμε και να φθειρόμαστε με την οικογένεια μας, είτε να προχωρήσουμε συνεχίζοντας στην επιβίωσή μας. Απόφαση μας να συνεχίσουμε και μετατρέπουμε την εμπειρία μας σε αγώνα μαχητικότητας και συμπορευόμαστε στη μάχη που δίνουν τα παιδιά με καρκίνο».

Υπογραμμίζουν δε ότι «κανένα παιδάκι δεν πρέπει να αισθάνεται μόνο, καμία οικογένεια δεν πρέπει να μένει στο περιθώριο».

Η ορειβασία ξεκίνησε στις 11 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 7πμ από Παναγία Στάζουσα, Πυργά Λάρνακας και θα τελειώσει στις 15 Ιανουαρίου 2024 κατά τις 4μμ, κάτω από την βουνοκορφή Τρίπιλλος στο δάσος Πάφου.

Η ορειβατική διαδρομή θα διασχίσει όλη την Οροσειρά Τροόδους, με τις πέντε ψηλότερες βουνοκορφές της Κύπρου μας: Κιόνια με υψόμετρο 1423μέτρα, Παπούτσα 1554 μέτρα, Μαδαρή 1612 μέτρα, Όλυμπο 1952 μέτρα, Κύκκο 1318 μέτρα και Τρίπιλλο 1362 μέτρα.

Τα υψομετρικά της ορειβατικής διαδρομής αναμένεται να αγγίξουν τις 7 χιλιάδες μέτρα.

Εικόνες Romos Kotsonis

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.