Θλίψη και πόνος για τον χαμό του 16χρονου Γιώργου στην Πάφο– Η μοτοσικλέτα του πρώτα χτύπησε σε πεζοδρόμιο και μετά σε πάσσαλο της ΑΗΚ – Στη σκηνή κράνος, φορούσε προστατευτική στολή – Μαρτυρία πώς έφυγε από πίστα motocross ενώπιον της Αστυνομίας – 30 τα θύματα στην άσφαλτο για το 2026
Θλίψη και οδύνη έχει σκορπίσει ο αδόκητος χαμός του 16χρονου μαθητή Γιώργου Χατζηιωάννου, ο οποίος έσβησε χθες το απόγευμα στην άσφαλτο. Κανείς από τους αγαπημένους του δε μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι το όνομα του δικού τους παιδιού έχει γραφτεί στη μακάβρια λίστα με τα ονόματα των θυμάτων του «Μολώχ της ασφάλτου».
- Τραγωδία στην άσφαλτο… Νεκρός μαθητής που επέβαινε αγωνιστικής μοτοσικλέτας στην Πάφο (pics)
Το θανατηφόροσημειώθηκε γύρω στις 3.25μ.μ., στην οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ στην Αργάκα, με κατεύθυνση προς τη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή.
Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 16χρονος τέως κάτοικος Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς, οδηγώντας αγωνιστική μοτοσικλέτα, απώλεσε τον έλεγχο της, με αποτέλεσμα να προσκρούσει αρχικά στο πεζοδρόμιο, ακολούθως σε πάσσαλο της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου και να ακινητοποιήθει στον δρόμο.
Ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Όπως ανέφερε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ της η Cyprus Times, στη σκηνή εντοπίστηκε κράνος, ωστόσο αυτό εξετάζεται εάν το φορούσε ο άτυχος νέος. Για να καταλήξει στο συμπέρασμα αυτό, η Αστυνομία συνέλεξε υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή που πιθανόν να κατέγραψε την πορεία νεαρού. Πάντως, ο άτυχος ανήλικος φορούσε την προστατευτική στολή.
Επίσης, μαρτυρία αναφέρει ότι ο νεαρός προηγουμένως φαίνεται να ήταν σε πίστα με motocross για προπόνηση και είχε αναχωρήσει. Την ίδια στιγμή η Αστυνομία ψάχνει να βρει τον ιδιοκτήτη του αγωνιστικού δίκυκλου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο τύπος της συγκεκριμένης μοτοσικλέτας δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείται στο οδικό δίκτυο και για να χρησιμοποιηθούν σε πίστα πρέπει να μεταφερθούν εκεί με άλλον τρόπο.
Η Τροχαία Πάφου σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς συνεχίζουν εξετάσεις.
Ο άτυχος Γιώργος έγινε ο 30ος συνάνθρωπος μας που χάθηκε σε τροχαία οδική σύγκρουση στους δρόμους του νησιού μας το 2026. Ο Γιώργος, σαφώς και δεν είναι ένας απλά αριθμός. Πίσω από κάθε στατιστικό στοιχείο κρύβεται μια ανθρώπινη ζωή που χάθηκε πρόωρα, μια οικογένεια που καταστράφηκε και όνειρα που έσβησαν σε μια στιγμή.
ΠΗΓΗ: Cyprus Times
Δείτε το πλήρες άρθρο εδώ.