Home » Viral: Σκυλιά και άνθρωποι δίνουν τα χέρια και μαζί ρίχνουν το ίντερνετ

Viral: Σκυλιά και άνθρωποι δίνουν τα χέρια και μαζί ρίχνουν το ίντερνετ

0 comment

Viral: Σκυλιά και άνθρωποι δίνουν τα χέρια και μαζί ρίχνουν το ίντερνετ

Η πρόκληση «Paws in» έχει γίνει viral στο TikTok, με τους ιδιοκτήτες σκύλων να τη μεταφέρουν τώρα και στο Instagram. Στο παιχνίδι (ουσιαστικά) αυτό, οι γονείς κατοικίδιων ζώων να κάθονται με τα σκυλιά τους και να βάζουν τα χέρια τους στο κέντρο για να δουν αν τα αγαπημένα τους κατοικίδια θα καταλάβουν το παιχνίδι, να βάλουν και αυτά τα χέρια στο κέντρο.

H viral πρόκληση του TikTok είναι ευρέως γνωστή ως «paws in challenge», «hands in» ή «all hands on deck». Πρόκειται για την τελευταία τάση μεταξύ των γονέων κατοικίδιων ζώων που λατρεύουν να παρουσιάζουν τις αντιδράσεις τους και κυρίως τις αντιδράσεις των σκυλιών τους στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Τα βίντεο της πρόκλησης «paws in» έχουν συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές στο TikTok, με μια συλλογή από κλιπ του ίδιου να έχει φτάσει τις 32 εκατομμύρια προβολές.

Ενώ ο στόχος είναι να βάλει το κουτάβι ή το σκυλί το πόδι του πάνω στα χέρια των γονιών του, η σύγχυσή τους κάνει την πρόκληση αξιολάτρευτη. Ενώ ορισμένα κατοικίδια τοποθετούν με φυσικότητα το πόδι τους στην κορυφή αφού δουν τους ανθρώπους τους να κάνουν το ίδιο, άλλα χρειάζονται κίνητρα, όπως λιχουδιές, για να ενθαρρυνθούν να συμμετάσχουν στην πρόκληση.

@cutepet.89 we are a family💖💖💖💖”hands in” #viral#trending#fypシ゚viral#foryou#foryoupage#fyp♬ suono originale – sophia ★

Πώς σκέφτονται τα σκυλιά και τι καταλαβαίνουν από το παιχνίδι

«Οι σκύλοι έχουν την ικανότητα, όπως και τα παιδιά από νωρίς στη ζωή τους, να μιμούνται ή να καθρεπτίζουν αυτό που παρατηρούν», δήλωσε ο Philip Tedeschi στην Washington Post, συνδιευθυντής του Ινστιτούτου για την Αίσθηση και την Προστασία των Ζώων και καθηγητής στη Μεταπτυχιακή Σχολή Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου του Ντένβερ. «Είναι τόσο στενοί και παρατηρητικοί συμμετέχοντες στη ζωή μας». Έχει επίσης να κάνει με το ότι θέλουν προσοχή και προσπαθούν να ευχαριστήσουν τους γονείς τους.

«Οι σκύλοι χρησιμοποιούν τις πατούσες τους με τον ίδιο τρόπο που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα χέρια τους», είπε. Τα σκυλιά που το κάνουν αμέσως είναι πιθανότατα συνηθισμένα να δίνουν ένα πόδι στον άνθρωπό τους, ενώ εκείνα που δεν είναι έμπειρα στο να δίνουν πόδι μερικές φορές αποφεύγουν την πρόκληση. Πάντα όμως παίζει ρόλο ο βαθμός της εκπαίδευσης και αν έχουν μάθει να δίνουν το πόδι τους.

Ορισμένα σκυλιά ανταποκρίνονται χρησιμοποιώντας την μουσούδα τους, το οποίο η Julia Espinosa χαρακτήρισε ως «το τρίτο τους χέρι», ενώ άλλα γλείφουν τα χέρια των ιδιοκτητών τους ή τους κοιτάζουν για επιβεβαίωση σχετικά με το τι πρέπει να κάνουν. Επιπλέον, το αν η παλάμη είναι προς τα πάνω ή προς τα κάτω, είπε, θα μπορούσε να είναι ένας κρίσιμος παράγοντας για ορισμένα σκυλιά.

«Δεν είναι σημαντικό να βάλει το πόδι του, αλλά να ανταποκριθεί και να εμπλακεί με κάποιον τρόπο», είπε. «Τα σκυλιά είναι εξαιρετικά διαδραστικά και πολύ συντονισμένα με τους ανθρώπους τους».

@brittany.matz The best girl! #dogsoftiktok#pawsin#puppy#dogsoftiktok♬ Jacob and the Stone (Slowed) – Emile Mosseri & sped up + slowed

Τα σκυλιά έχουν ξεχωριστές προσωπικότητες λέει ο Philip Tedeschi

«Τα σκυλιά αισθάνονται ότι βρίσκονται στο σπίτι τους και στην καλύτερη φάση τους όταν είναι συνδεδεμένα με τα μέλη της οικογένειάς τους», δήλωσε ο Tedeschi. Η πρόκληση hands-in είναι «μια ευκαιρία να στηριχτούν στην οικογένειά τους». «Τα σκυλιά έχουν ξεχωριστές προσωπικότητες, όπως κι εμείς», δήλωσε ο Tedeschi. «Ένας σκύλος μπορεί να το κάνει μια φορά και μετά να το βαρεθεί και να μην θέλει να το κάνει την επόμενη φορά.

«Οι σκύλοι είναι πραγματικά παρατηρητικοί και ανταποκρίνονται στη συμπεριφορά μας», είπε. «Τα σκυλιά είναι πρόθυμα να ασχοληθούν μαζί μας και είναι πραγματικά ενθουσιασμένα να συμμετέχουν σε αυτό που κάνουμε. Απλά δείχνει έναν όμορφο δεσμό σκύλου και ανθρώπου, μεταξύ δύο διαφορετικών ειδών» που εξελίσσονται παράλληλα.

«Αυτό που νομίζω ότι είναι πιο ενδιαφέρον κατά κάποιο τρόπο από την ικανότητα ενός σκύλου να το κάνει αυτό είναι η αντίδραση του ανθρώπου όταν το κάνει ο σκύλος», δήλωσε ο Tedeschi. «Όλοι αρχίζουν να γελούν ή να ζητωκραυγάζουν ή να αγκαλιάζονται». «Αυτό που βλέπετε εκεί είναι πόσο σημαντικό είναι για τους ανθρώπους να μπορούν να έχουν αυτές τις σχέσεις με τα σκυλιά τους», συνέχισε. «Αυτό, για μένα, είναι το πιο συγκινητικό πράγμα».

philenews / in.gr

Philenews.com

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.