Saturday, July 27, 2024
Home » Έρχονται σκόνη και 35άρια τις επόμενες μέρες

Έρχονται σκόνη και 35άρια τις επόμενες μέρες

0 comment

Έρχονται σκόνη και 35άρια τις επόμενες μέρες

Αποπνικτικές αναμένονται οι ερχόμενες ημέρες, καθώς προβλέπεται κοκτέιλ πυκνής σκόνης και υψηλών θερμοκρασιών.

Όπως ανέφερε στον «Φ» ο λειτουργός του Τμήματος Μετεωρολογίας, Παναγιώτης Γεωργίου, από σήμερα και τουλάχιστον έως την ερχόμενη Δευτέρα θα παρατηρείται σκόνη στην ατμόσφαιρα, η οποία παροδικά μπορεί να φτάσει ακόμη και στα πορτοκαλί επίπεδα. Παράλληλα, η θερμοκρασία προβλέπεται ότι θα σκαρφαλώσει πέντε βαθμούς, πιάνοντας 35ρια.

Στην Κύπρο, σημείωσε ο κ. Γεωργίου, θα φτάσει σκόνη από την Αφρική, η οποία δεν αποκλείεται να πιάσει τα υψηλά επίπεδα της περασμένης εβδομάδας. Επιπλέον ένα σύστημα ψηλής πίεσης θα επιφέρει ημερήσια άνοδο έως και δύο βαθμών Κελσίου στη θερμοκρασία, ανεβάζοντας την αισθητά πάνω από τα κανονικά επίπεδα για την εποχή.

Σύμφωνα με το δελτίο, σήμερα ο καιρός θα κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Αύριο, την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις.

Από σήμερα και μέχρι τη Δευτέρα στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη οι συγκεντρώσεις της οποίας αναμένεται να είναι παροδικά αυξημένες.

Ο καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για τις επόμενες μέρεςPhilenews.com

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More