Monday, July 7, 2025
Home » CITEA: συμμετείχε στην Πανευρωπαϊκή Διάσκεψη της DIGITAL EUROPE  

CITEA: συμμετείχε στην Πανευρωπαϊκή Διάσκεψη της DIGITAL EUROPE  

0 comments

Στην Πανευρωπαϊκή Διάσκεψη της DIGITAL EUROPE, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Κοπεγχάγη, το διήμερο 15–16 Μαΐου 2025, συμμετείχε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής (CITEA). Τον Σύνδεσμο εκπροσώπησε ο Επικεφαλής της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, κ. Κυριάκος Κυριάκου.

Στη διάσκεψη συμμετείχαν εκπρόσωποι από 25 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και αξιωματούχοι της κυβέρνησης της Δανίας. Στόχος της συνάντησης ήταν ο καθορισμός στρατηγικών προτεραιοτήτων για την ψηφιακή και τεχνολογική πολιτική της ΕΕ ενόψει της επικείμενης Δανικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο CITEA, ως ενεργό μέλος της DIGITAL EUROPE, συμμετείχε στις συζητήσεις που επικεντρώθηκαν στην ενίσχυση της ενιαίας ψηφιακής αγοράς, στην ευρωπαϊκή ηγεσία σε κρίσιμες τεχνολογίες όπως η τεχνητή νοημοσύνη, τα μικροκυκλώματα και η κυβερνοασφάλεια, καθώς και στη διευκόλυνση επενδύσεων καινοτομίας και στη μείωση της γραφειοκρατίας για τις επιχειρήσεις τεχνολογίας.

Η επόμενη πανευρωπαϊκή συνάντηση των μελών της DIGITAL EUROPE θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο 2025 στη Λευκωσία, στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οικοδεσπότης της συνάντησης θα είναι ο CITEA.

Διαβάστε επίσης: Η Cyta αποκτά το Data Center της Simplex στη Λάρνακα – Στρατηγική επένδυση για ψηφιακή κυριαρχία

Αυτό το άρθρο αναδημοσιεύεται από το digitallife.com.cy

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More