Tuesday, March 17, 2026
Home » Ομόνοια: Ποιότητα με τη σφραγίδα της ομαδικότητας

Ομόνοια: Ποιότητα με τη σφραγίδα της ομαδικότητας

0 comments

Τα 63 γκολ ενεργητικό της Ομόνοιας με το τέλος της α’ φάσης του πρωταθλήματος (26 αγωνιστικές), μέσος όρος 2,4 ανά παιχνίδι, που είναι με διαφορά η κορυφαία επιθετική γραμμή του πρωταθλήματος, είναι απόρροια της ποιότητας των παικτών της, αλλά και του ομαδικού πνεύματος. Επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και πολύ περισσότερο στο πέμπτο γκολ που πέτυχε ο Μαέ.

Ο Εβάντρο ήταν φάτσα με το χατ τρικ, αλλά θέλησε να το σιγουρέψει δίνοντας την ασίστ στον Βελγομαροκινό επιθετικό, που είδε δίχτυα και έφθασε τα 16 γκολ και προπορεύεται στον πίνακα των σκόρερ. Στάθηκε και ο Μπεργκ στο ομαδικό πνεύμα. «Έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές με καλή νοοτροπία και ομαδικό πνεύμα. Τους αρέσει να προπονούνται μαζί και να αγωνίζονται και να κερδίζουν γι’ αυτό το σύλλογο», είπε χαρακτηριστικά ο Νορβηγός τεχνικός.

Τα πέντε γκολ σ’ ένα ματς, δεν είναι η πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν που πετυχαίνει η Ομόνοια. Φιλοδώρησε με «πεντάρα» τις ΑΕΛ (5-0), Ανόρθωση (5-0), ενώ πέντε γκολ και πέτυχε και απέναντι στον Άρη (5-3). Ιδιαίτερα παραγωγική η ομάδα του Μπεργκ, που όταν βρεθεί στη μέρα της μπορεί να διασύρει κάθε αντίπαλο.

Οι πράσινοι, πλέον, επικεντρώνονται στην πρεμιέρα των πλέι οφ, που θα τους φέρει αντιμέτωπους με τον Άρη στη Λεμεσό. Το αποτέλεσμα του αγώνα της α’ φάσης στο «Αλφαμέγα» δεν παρασύρει, γνωρίζοντας ότι πρόκειται για δύσκολο ματς απέναντι σ’ έναν ικανό αντίπαλο.

ΠΗΓΗ: Goal News
Δείτε το πλήρες άρθρο εδώ.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More