Thursday, June 19, 2025
Home » Η ΚΟΠ αρνήθηκε να δώσει πρακτικά Συνελεύσεων

Η ΚΟΠ αρνήθηκε να δώσει πρακτικά Συνελεύσεων

0 comments

Φιλότιμη η προσπάθεια από την Κυπριακή ΟμοσπονδίαΠοδοσφαίρου να συμμετάσχει στο δημόσιο διάλογο για εγειρόμενα ζητήματα που την αφορούν. Την Παρασκευή τοποθετήθηκε για δυο θέματα που τέθηκαν από δημοσιογράφους, όπως είπε. Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι κάποιοι δημοσιογράφοι της καταλόγισαν ότι δεν κρατά πρακτικά συνεδριάσεων. Μάλιστα, είπε πως κρατούνται πρακτικά συνεδριάσεων από το 1935 και ότι αυτά είναι διαθέσιμα σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Προσπαθήσαμε να πληροφορηθούμε ποιοι είναι αυτοί οι δημοσιογράφοι που κατηγόρησαν την Ομοσπονδία, αλλά μάταια… Κανείς δημοσιογράφος δεν έθεσε θέμα με τα πρακτικά συνεδριάσεων. Το μοναδικό θέμα που τέθηκε σε κάποια στιγμή είναι για τα πρακτικά των ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ της ΚΟΠ. Βέβαια, αυτά δεν είναι προς διάθεση. Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι όταν στο πλαίσιο σοβαρής έρευνας για την ΚΟΠ ζητήθηκαν πρακτικά Γενικών ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ, η Ομοσπονδία αρνήθηκε. Αν δεν είναι αληθές αυτό, η ΚΟΠ θα πρέπει να τοποθετηθεί.

ΜακΦαν

Πηγή: Φilenews

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00