Friday, July 24, 2026
Home PaphosΗλεκτρικά πατίνια: Σκληραίνει η στάση Δήμου και Αστυνομίας Πάφου

Ηλεκτρικά πατίνια: Σκληραίνει η στάση Δήμου και Αστυνομίας Πάφου

0 comments

Ηλεκτρικά πατίνια: Σκληραίνει η στάση Δήμου και Αστυνομίας Πάφου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Μέγαρο Πάφου σύσκεψη του Δημαρχεύοντος, Άγγελου Ονησιφόρου και λειτουργών του Δήμου, με την Τροχαία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και με στόχο τον συντονισμό των ενεργειών για την αυστηρή εφαρμογή της νομοθεσίας που διέπει τις Συσκευές Προσωπικής Κινητικότητας.

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο, τόνισε ο Δημαρχεύων Πάφου, ότι η ανοχή στην παρανομία τελείωσε. Οι έλεγχοι εντείνονται, η νομοθεσία θα εφαρμόζεται απαρέγκλιτα και όσοι λειτουργούνχωρίς τις απαιτούμενες άδειες ή παραβιάζουν τις πρόνοιες του νόμου θα βρεθούν αντιμέτωποι με όλες τις προβλεπόμενες κυρώσεις.

Η συνεργασία του Δήμου Πάφου με την Τροχαία Πάφου είναι συνεχής και ουσιαστική, με κοινό στόχο την προστασία των πολιτών και των επισκεπτών, την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας και την αποκατάσταση της τάξης στους δημόσιους χώρους, αναφέρει.

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με συνέπεια και αποφασιστικότητα. Η νομιμότητα θα εφαρμόζεται χωρίς εξαιρέσεις, ήταν το μήνυμα από την σημερινή σύσκεψη.

Subscribe to philenews newsletter

Εγγραφή στο Newsletter

ΠΗΓΗ: Philenews
Δείτε το πλήρες άρθρο εδώ.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More