Saturday, July 27, 2024
Home » Χριστιάνα Λοΐζου: Η Κύπρια που κέρδισε τη 2η θέση στο «Your Face Sounds Familiar» της Βουλγαρίας

Χριστιάνα Λοΐζου: Η Κύπρια που κέρδισε τη 2η θέση στο «Your Face Sounds Familiar» της Βουλγαρίας

0 comment

Χριστιάνα Λοΐζου: Η Κύπρια που κέρδισε τη 2η θέση στο «Your Face Sounds Familiar» της Βουλγαρίας

Το 2016 είχε κερδίσει το X-Factor της χώρας

Στην Κύπρο βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα ηΧριστιάνα Λοΐζου, λίγα 24ωρα μετά τον τελικό του «Your Face Sounds Familiar» της Βουλγαρίας.

Advertisement

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τηςShowBiz, η Κύπρια τραγουδίστρια συμμετείχε στο show μεταμφιέσεων της χώρας όπου κατάφερε να εντυπωσιάσει για ακόμη μια φορά με το ταλέντο της, τερματίζοντας μάλιστα στη 2η θέση.

Όλες τις βδομάδες του λαμπερού show ξεχώριζε για τις μεταμφιέσεις της, όπου μεταξύ άλλων την είδαμε να ενσαρκώνει τη Britney Spears, τη Whitney Houston τη Shakira κα, αλλά και γνωστούς Βούλγαρους καλλιτέχνες. Μάλιστα καθ’ όλη τη διάρκεια του showη ίδια εμφανιζόταν στη σκηνή με φουσκωμένη κοιλίτσα, καθώς είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί!

Το βράδυ της Δευτέρας, 13 Μαΐου πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του «YFSF» όπου τραγούδησε ζωντανά με ορχήστρα ένα παραδοσιακό τραγούδι της χώρας, με τους χιλιάδες παρευρισκόμενους στο στάδιο να την αποθέωσαν για τη συγκινητική της ερμηνεία.

  • Διάβασε ακόμη: Ανδρομάχη: Μόλις ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της! (Φώτο)

Η Χριστιάνα Λοΐζου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρνακα, ενώ σε ηλικία 17 ετών πήγε στη Βουλγαρία για μουσικές σπουδές, ενώ αποφοίτησε από Πανεπιστήμιο της χώρας με ειδίκευση στην όπερα. Από τότε μέχρι σήμερα η ίδια μένει μόνιμα εκεί, κάνοντας μια σημαντική καριέρα στο χώρο του τραγουδιού και όχι μόνο.

Το 2015 συμμετείχε στο X-Factor της Βουλγαρίας όπου σάρωσε με τις εμφανίσεις της και τον Ιανουάριο του 2016 αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια, εξασφαλίζοντας δισκογραφικό συμβόλαιο με μεγάλη εταιρεία.

Από τότε μέχρι σήμερα συμμετείχε σε αρκετά μιούζικαλ σε πρωταγωνιστικούς ρόλους, έλαβε μέρος στο «Masked Singer» κερδίζοντας την 3η θέση, ενώ κυκλοφόρησε και τα δικά της τραγούδια στα βουλγάρικα αλλά και τα αγγλικά.

Η ταλαντούχα Κύπρια τραγουδίστρια την ομορφότερη περίοδο της ζωής της καθώς είναι 7 μηνών έγκυος, περιμένοντας με τον σύντροφο της την άφιξη του παιδιού τους στις αρχές Αυγούστου.

  • Διάβασε επίσης: Βίκτωρας Παπαδόπουλος: Οι τρυφερές ευχές στον γιο του για τα 22α γενέθλια του (Φώτο)

Πηγή: Show Biz

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More