Saturday, July 27, 2024
Home » Η στιγμή που δημοσιογράφος του Alpha δέχεται επίθεση: «Μου προκάλεσε αιμάτωμα στον αυχένα»

Η στιγμή που δημοσιογράφος του Alpha δέχεται επίθεση: «Μου προκάλεσε αιμάτωμα στον αυχένα»

0 comment

Η στιγμή που δημοσιογράφος του Alpha δέχεται επίθεση: «Μου προκάλεσε αιμάτωμα στον αυχένα»

Απίστευτο περιστατικό

Άνανδρη επίθεση δέχτηκε η δημοσιογράφος του Alpha Ελλάδος Ρένα Κουβελιώτη κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Advertisement

Η ίδια μάλιστα λίγες ώρες μετάεμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη.

Φορώντας κολάρο στο λαιμό αποκάλυψε: «Να διαβεβαιώσουμε ότι η έρευνα θα συνεχιστεί και αυτό δεν μας πτόησε. Με κολάρο ή μη θα συνεχιστεί. Βλέπετε πως γίνεται οξυγονοκόλληση σε δημόσιο χώρο μέσα στη φύση. Βρισκόμαστε στην ΝΑ Αττική και κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου».

  • Διάβασε ακόμη: Η Silia Kapsis για τον Κύπριο πατέρα της: «Έχω να δω από 5 χρονών. Δεν με πήρε ούτε μετά τη Eurovision»

Ακολούθως πρόσθεσε:«Η καταγγελία ήταν ότι υπάρχουν αυθαίρετες εργασίες και εργοτάξιο. Πλησιάσαμε αυτόν τον κύριο και σε ερώτηση με τίνος άδεια γίνεται αυτό, δεχθήκαμε απρόκλητη επίθεση. Ο άνθρωπος αυτός με μία λαβή γύρισε το χέρι μου πίσω, προκαλώντας οίδημα στην κλείδα και αιμάτωμα και κακώσεις στον αυχένα. Χρειάστηκε να παρέμβει εισαγγελέας για να συλληφθεί και κρύφτηκαν σε συγκεκριμένο σπίτι. Αύριο είναι το δικαστήριο.Εμένα με μήνυσαν για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση. Έχουμε έγγραφο ότι είναι κοινόχρηστος χώρος».

  • Διάβασε επίσης: Βασίλης Καρράς: Συγκλονίζει η αυτοβιογραφία του – «Έχει κάνει μετάσταση σε διάφορα σημεία του κορμιού μου»

Πηγή: Show Biz

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More