Friday, June 20, 2025
Home » Παπαδόπουλος για σεισμό στον Κορινθιακό: «Η απουσία μετασεισμών με προβληματίζει»

Παπαδόπουλος για σεισμό στον Κορινθιακό: «Η απουσία μετασεισμών με προβληματίζει»

0 comments

Ισχυρός σεισμός ξύπνησε τους κατοίκους των περιοχών περιμετρικά του Κορινθιακού κόλπου. Συγκεκριμένα, η σεισμική δόνηση ήταν μεγέθους 4,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα.

Ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος έκανε τη δική του εκτίμηση για το σεισμό και εμφανίστηκε επιφυλακτικός. Μάλιστα, τόνισε ότι τον προβληματίζει η απουσία μετασεισμών γιατί η περιοχή «είναι ιδιαίτερα επιρρεπής στην εμφάνιση προσεισμών».

«Σεισμός μεγέθους 4,8 το βράδυ κοντά στην Ιτέα. Διάρρηξη με διεύθυνση ανατολική-δυτική, τυπική για τον Κορινθιακό κόλπο. Η απουσία μετασεισμών προβληματίζει και με κάνει επιφυλακτικό, δεδομένου ότι η περιοχή είναι ιδιαίτερα επιρρεπής στην εμφάνιση προσεισμών» ανέφερε ο γνωστός σεισμολόγος.
.

Αυτό το άρθρο αναδημοσιεύεται από το: To Vima

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00