Saturday, July 27, 2024
Home » ΧΑΡΗΣ ΑΡΚΑΔΙΟΥ  ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΕΙΜΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ

ΧΑΡΗΣ ΑΡΚΑΔΙΟΥ  ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΕΙΜΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ

0 comment
 
Την παραίτησή του από την Προεδρία του Σωματείου ΠΕΓΕΙΑ 2014 υπέβαλε ως γνωστό για λόγους Υγείας ο Χάρης Αρκαδίου την οποία ανακοίνωσε με σχετική επιστολή αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι πήρε την μεγαλύτερη απόφαση της ζωής του με παρότρυνση των Γιατρών του . Φιλοξενούμενος στην εκπομπή του FAROS TV ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ”LIVE” ανάφερε αρχικά ότι η απόφαση του είναι αμετάκλητη και πρόσθεσε:

 

” Αυτό που έκανα μέχρι τώρα το αγαπούσα και έδινα την καρδιά μου. Δεν μπορώ όμως να αφήσω την καρδιά μου να με Προδώσει για το Ποδόσφαιρο οπότε αποχωρώ για λόγους Υγείας.”
 
ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ;
 
Γίνονται Προσπάθειες για αντικαταστάτη η αντικαταστάτες και μιλώ για Επενδυτές. Ήρθε η ώρα να να βρεθούν κάποιοι Επενδυτές και πρός τούτο γίνονται Προσπάθειες και από εμένα και από τα άλλα παιδιά για να μπορέσει η ομάδα να συνεχίσει με μοντέλο Επενδυτή είμαι πολύ αισιόδοξος ότι θα βρεθούν Επενδυτές.  Αν δεν βρεθούν Επενδυτές τις επόμενες μέρες θα πάμε σε Γενική Συνέλευση γιατί ειναι πολύ δυσκολο να συνεχίση ολο το παρών Διοικητικό Συμβούλιο αφού αρκετά μέλη του το έχουν δηλώσει ότι δε συνεχίζουν.

 

 ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΑΙ;
 
Καταρχάς θα πάμε σε Γενική Συνέλευση τις αμέσως επόμενες μέρες όπως είπα  για να δούμε πως θα προχωρήσουν τα πράγματα . Αν δεν βρεθεί κάποιος να αναλάβει την Προεδρία και ούτε Επενδυτές βρεθούν τότε μια Διοικούσα Επιτροπή θα αναλάβει προσωρινά την Διοίκηση του Σωματείου μέχρι τέλους της Περιόδου.
ΕΧΕΤΑΙ ΔΥΣΤΟΚΙΑ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ
 
Η Χρονιά δεν είναι η καλύτερη στην εξεύρεση Οικονομικών Πόρων. Με δυσκολία βγαίνουν τα Μηνιάτικα οι Παφίτικες ομάδες χωρίς Επενδυτές πλην της ΠΑΦΟΣ FC δεν μπορούν να αντέξουν το Οικονομικό Βάρος

 

 ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΥΠΗ ΠΟΥ ΕΝΟΙΩΣΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ;
 
Η Μεγαλύτερη Χαρά όταν πήραμε το Πρωτάθλημα στην Γ Κατηγορία και ανεβήκαμε στη Β Κατηγορία όπως επίσης που μεγαλώσαμε τις Ακαδημίες και βλέπω τα παιδάκια που ασκούνται. Πίκρα όταν την Περσινή Περίοδο παλέψαμε μέχρι τους Τελευταίους αγώνες και τελικά δεν καταφέραμε στο παρά πέντε να ανέβουμε στην Α Κατηγορία.

 

ΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΑΝ ΕΠΙΛΟΓΟ ΑΥΤΗΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ ;
 
Είμαι πολύ συγκινημένος αλλά και Στεναχωρημένος που αφήνω στα μέσα της Σαιζόν την ομάδα αναγκαζόμενος λόγω Υγείας. Φεύγω γεμάτος  Αναμνήσεις και Χαρές.  Απολογούμαι αν πλήγωσα κάποιους  η αν πήρα λάθος αποφάσεις που στοίχισαν στην ομάδα Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε στην Οχτάδα
ΔΕΝ ΛΕΩ ΑΝΤΙΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΕΙΜΑΙ 100% .. ΣΙΓΟΥΡΟΣ
 
 
                                                                                       ΑΝΤΡΟΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ 

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More