Saturday, July 27, 2024
Home » Υποψήφιος Κοινοτάρχης Χολετριών, Χαράλαμπος Πάζαρος : Οι εκλογές αυτές θα καθορίσουν το μέλλον της υπαίθρου και των παιδιών μας.

Υποψήφιος Κοινοτάρχης Χολετριών, Χαράλαμπος Πάζαρος : Οι εκλογές αυτές θα καθορίσουν το μέλλον της υπαίθρου και των παιδιών μας.

0 comment

Ο στόχος αυτών των εκλογών δεν πρέπει να είναι η προσωπική εκλογική επιτυχία του οποιουδήποτε.  Δεν θέλω προσωπικές φιλοδοξίες, θέλω να βοηθήσω στην ανάπτυξη της κοινότητας μου και ευρύτερα στην ύπαιθρο. Οι εκλογές αυτές θα καθορίσουν το μέλλον της υπαίθρου και των παιδιών μας!

Η υποψηφιότητα μου δεν βασίζεται σε κόμματα και πολιτικές σκοπιμότητες , κόμμα μας είναι η ύπαιθρος.

Κόμμα μας είναι η κοινότητα μας.

Σκοπός μας είναι η ύπαιθρος να καταστεί η επιλογή για τους νέους για να κτίσουν την ζωή τους να στραφούν προς την ύπαιθρο , είμαι ένας από αυτούς που επέλεξε να κατοικήσει στη ύπαιθρο , σε μια ύπαιθρο που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις πόλεις . Και αυτό θα μεταλαμπαδεύσω και στα παιδιά μου. Είμαι έτοιμος να οδηγήσω την κοινότητα μας στη  ανάπτυξη και στην παροχή καλύτερων υπηρεσιών για τους κατοίκους. Οι χωριανοί πλέον να νιώθουν περήφανοι που διαμένουν στην κοινότητα μας! Η επόμενη μέρα των εκλογών να μας βρει όλους αγαπημένους και ενωμένους!

Προσπάθεια μας είναι η βελτίωση του τρόπου ζωής στην ύπαιθρο , στόχος μας είναι αγάπη προς τον συνάνθρωπο και η αλληλοβοήθεια , ο σεβασμός του ενός προς τον άλλο , σε μια συλλογική προσπάθεια θα αναπτύξουμε την κοινότητα μας!

Ζήτω από εσάς την στήριξη σας , να πιστέψουμε μαζί στην ανάπτυξη , την αναγέννηση όπου θα αγωνιστώ με όλο μου το σθένος κι όλη μου την δύναμη να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας . Για το καλό μας εμάς , για το καλό των παιδιών , για την ύπαιθρο του μέλλοντος!

Υποψήφιος Κοινοτάρχης Χολετριών

Χαράλαμπος Πάζαρος

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More