Saturday, July 27, 2024
Home » Το News Showcase και στην Κύπρο: Επίσημη συνεργασία Google και Φιλελευθέρου

Το News Showcase και στην Κύπρο: Επίσημη συνεργασία Google και Φιλελευθέρου

0 comment

Το News Showcase και στην Κύπρο: Επίσημη συνεργασία Google και Φιλελευθέρου

Το Google News Showcase, το αδειοδοτικό πρόγραμμα επιμέλειας και επιλογής ειδήσεων στο διαδίκτυο, κυκλοφορεί και στην Κύπρο. Με αυτά τα λόγια η Google ανακοίνωσε στις 30 Μαΐου τη διάθεση του Google News Showcase, στο οποίο συμμετέχει και ο Φιλελεύθερος με τέσσερις ιστοσελίδες.

Για πάνω από 20 χρόνια, συνεργαζόμαστε με εκδότες και δημοσιογράφους για την προώθηση ενός υγιούς, ανεξάρτητου και ποικίλου ειδησεογραφικού οικοσυστήματος. Μέσω των συνεργασιών μας με ειδησεογραφικούς οργανισμούς, έχουμε ακούσει από εκδότες εδώ στην Κύπρο και σε ολόκληρη την Ευρώπη που αναζητούν νέα κανάλια για να συνδεθούν με τον κόσμο και να εμπλέξουν το κοινό τους στο διαδίκτυο, σημειώνει στην ανακοίνωσή της η Google.

Και καταλήγει: Οι συμμετέχοντες εκδότες στην Κύπρο θα δημιουργήσουν πίνακες News Showcase, οι οποίοι θα παρέχουν περισσότερους τρόπους στους αναγνώστες να ασχοληθούν με τις ειδήσεις και θα τους κατευθύνουν σε πλήρη άρθρα στις ιστοσελίδες των ειδησεογραφικών εκδόσεων. Αυτά τα πάνελ δίνουν τη δυνατότητα στους εκδότες να εμβαθύνουν τις σχέσεις τους με τους αναγνώστες και να τους δώσουν πιο άμεσο έλεγχο της παρουσίασης και του branding. Τα πάνελ News Showcase από τους εταίρους μας στην Κύπρο έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν στο Google News και στο Discover σε Android καιiOS.

Ο Φιλελεύθερος συμμετέχει με τις ιστοσελίδες του Philenews (https://www.philenews.com) Goal (https://goal.philenews.com) Like (https://like.philenews.com/) και το αγγλικό Philenews/ In-Cyprus ( https://in-cyprus.philenews.com/ )

Η CEO του Φιλελευθέρου Μυρτώ Μαρκίδου αναφέρει για τη συνεργασία: «Η ανάπτυξη των ψηφιακών καναλιών μας είναι εκ των ων ουκ άνευ. Ενόψει της νέας ψηφιακής εποχής και των τεχνολογικών εξελίξεων και στον χώρο της ενημέρωσης, εμείς συνεχίζουμε ανοδικά την πορεία μας με τη μετατόπιση του βάρους της δημοσιογραφικής μας αποστολής από το χαρτί στα ηλεκτρονικά Μέσα του Οργανισμού.

Το τελευταίο διάστημα καταβάλλεται από ολόκληρο το δυναμικό του Συγκροτήματος μια τεράστια προσπάθεια για τη μεγαλύτερη εδραίωση των ψηφιακών μέσων μας στη συνείδηση του Κύπριου αναγνώστη.

Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται και η συνεργασία μας με την Google. Το News Showcase θα δώσει την ευκαιρία στις ιστοσελίδες του Φιλελευθέρου να προσεγγίσουν νέους αναγνώστες, να αναδειχθεί ο επαγγελματισμός, η συνέπεια και η εγκυρότητα στην καταγραφή και παρουσίαση των ειδήσεων.

Οφείλουμε όχι απλά να ακολουθούμε τις τεχνολογικές εξελίξεις αλλά να βαδίζουμε μαζί τους καθιστώντας τον Φιλελεύθερο για ακόμη μια φορά πρωτοπόρο στην τεχνολογική καινοτομία του ειδησεογραφικού κλάδου».

Philenews.com

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More