Home » Στρατηγική αναδιάρθρωση της Action Cyprus για ενίσχυση των 360° υπηρεσιών επικοινωνίας και δυναμική ανάπτυξη

Στρατηγική αναδιάρθρωση της Action Cyprus για ενίσχυση των 360° υπηρεσιών επικοινωνίας και δυναμική ανάπτυξη

by News FarosTV
0 comment

Στρατηγική αναδιάρθρωση της Action Cyprus για ενίσχυση των 360° υπηρεσιών επικοινωνίας και δυναμική ανάπτυξη

H Action Cyprus, μέλος της Action Global Communications και μια από τις πιο δυναμικές εταιρείες επικοινωνίας στην Κύπρο, προχώρησε σε μια σημαντική αναδιάρθρωση με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση των 360° υπηρεσιών που προσφέρει και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της, δημιουργώντας προοπτικές για ένα ακόμα πιο δυναμικό, κύκλο ανάπτυξης, επέκτασης και δημιουργίας. Στο πλαίσιο αυτής της νέας δομής, η Εύρη Φωτιάδου και η Στάλω Κυριάκου αναλαμβάνουν τον ρόλο των Account Directors, ενώ ο Νικόλας Νικολαΐδης τη θέση του Digital Director.

Η Εύρη Φωτιάδου και η Στάλω Κυριάκου θα επιβλέπουν μια ομάδα έμπειρων στελεχών επικοινωνίας, έχοντας υπό την ευθύνη τους ένα ποικίλο χαρτοφυλάκιο πελατών. Φέρνοντας στο τραπέζι πολυετή εμπειρία σε επικοινωνία 360⁰ για δημιουργία ουσιαστικών δεσμών μεταξύ των brands και του κοινού τους, θα συμβάλουν καθοριστικά στη δημιουργία αποτελεσματικών στρατηγικών, ενώ παράλληλα θα ενισχύσουν τις δυνατότητες της ομάδας στην προσφορά ολοκληρωμένων υπηρεσιών. Αξιοποιώντας την εκτεταμένη γνώση τους σε διάφορους τομείς – όπως των ακινήτων, φιλοξενίας, τουρισμού, Fintech, ενέργειας, υγείας, χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, FMCG και λιανικού εμπορίου – θα διασφαλίσουν ότι η Action Cyprus όχι μόνο παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις αλλά επίσης προβλέπει και αντιμετωπίζει τις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών μέσω στρατηγικής προσέγγισης, καινοτομίας και δημιουργικής σκέψης.

Ο Νικόλας Νικολαΐδης, ο οποίος έχει πρόσφατα ενταχθεί στην Action Cyprus ως ο νέος Digital Director, διαθέτει πολυετή εμπειρία στη διαμόρφωση ψηφιακών εκστρατειών, Performance Marketing και Programmatic. Έχοντας εργαστεί για διεθνή και τοπικά brands στην Κύπρο, στην Ελλάδα, στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο Ντουμπάι, θα ηγηθεί του digital τμήματος της Action Cyprus προσφέροντας στους πελάτες της καινοτόμες λύσεις digital marketing που ενσωματώνουν τα δεδομένα με νέες μορφές περιεχομένου και διαφήμισης.

Στο επίκεντρο της διεύρυνσης υπηρεσιών: το εξειδικευμένο περιεχόμενο, τα δεδομένα και το ESG

H διεύρυνση των υπηρεσιών επικοινωνίας της Action Cyprus, αποσκοπεί στη συμπερίληψη νέων και καινοτόμων τρόπων με τους οποίους οι επιχειρήσεις και οι άνθρωποι επικοινωνούν, αλληλοεπιδρούν και επηρεάζονται: από την τροφοδότηση εξειδικευμένου και υψηλής ποιότητας περιεχομένου για τα ΜΜΕ, τη δημιουργία culturally-relevant περιεχομένου για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τη διαμόρφωση data-driven digital εκστρατειών μέχρι και την εξέλιξη της επικοινωνιακής τους στρατηγική για να προσαρμοστούν στην μετάβαση από την ΕΚΕ στο ESG.

«Αυτή η αναδιάρθρωση σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου κεφαλαίου για την Action Cyprus, όπου η στρατηγική προσέγγιση, η δημιουργικότητα και η αξιοποίηση νέων τρόπων επικοινωνίας και τεχνολογίας, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή», δήλωσε η Νατάσα Περδίου, Country Manager της Action Cyprus. «Αυτό το επιτυγχάνουμε μέσα από την ενίσχυση της ηγετικής ομάδας, την επένδυση σε ταλαντούχα στελέχη και την παροχή ενός εργασιακού περιβάλλοντος που ενθαρρύνει την ενίσχυση της διαρκούς γνώσης και της δημιουργικότητας, διαμορφώνοντας ευκαιρίες που μεταφράζονται σε αξία τόσο για τους ανθρώπους μας όσο και για τους πελάτες μας».

ΣχετικάμετηνAction GlobalCommunications

Στα 50+ χρόνια δραστηριοποίησης της, η Action Global Communications έχει εξελιχθεί σε ένα από τα κορυφαία ανεξάρτητα δίκτυα στρατηγικής επικοινωνίας και marketing, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις, οι οποίες λειτουργούν ως καταλύτης για την ανάπτυξη των brands.

Ως ένα ανεξάρτητο agency που παρέχει όλο το φάσμα των υπηρεσιών marketing και διατηρεί ιδιόκτητα γραφεία σε όλη την Ανατολική Ευρώπη, την Ανατολική Μεσόγειο, την Κεντρική Ασία και την ΚΑΚ, καθώς και Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική, η Action συνδυάζει την τοπική γνώση της κάθε αγοράς με την παγκόσμια κατάρτιση για να ενισχύσει τις σχέσεις των brands με τα κοινά τους.

Αξιοποιώντας την εκτεταμένη εμπειρία περισσότερων από 150 επαγγελματιών του marketing και της επικοινωνίας, η ΑctionCyprus παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις μοναδικές ανάγκες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα πελατολογίου το οποίο συμπεριλαμβάνει ονόματα όπως ALTIA, Noble Energy/Chevron, XM, Photos Photiades, Ayia Napa Marina, Invest Cyprus, Odyssey Cybersecurity, KEAN, Cybarco, Cryos International, H&M, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, NYX και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μεταξύ άλλων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Action Cyprus και τις υπηρεσίες της, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα actionprgroup.com.

Philenews.com

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

Adblock Detected

Please support us by disabling your AdBlocker extension from your browsers for our website.