Saturday, July 27, 2024
Home » Στο κελί για 8 μέρες ο 48χρονος για την απάτη 52,000 με θύμα ηλικιωμένη

Στο κελί για 8 μέρες ο 48χρονος για την απάτη 52,000 με θύμα ηλικιωμένη

0 comment

Υπό 8 ήμερη κράτηση ο 48χρονος που παρίστανε τον γιατρό και φέρεται να απέσπασε 52,000 από 72χρονη στη Λευκωσία

Υπό κράτηση δυνάμει δικαστικού διατάγματος διάρκειαςοκτώ ημερών, τέθηκε άντρας ηλικίας 48 ετών, ο οποίος συνελήφθη σήμερα από μέλη της Αστυνομίας, σε σχέση με την πρόσφατη υπόθεση απάτης από πρόσωπα πουπαριστάνουν τους ιατρούς και που φέρονται να απέσπασαν χρηματικό ποσό ύψους €52.000 από γυναίκα 72 ετών.

Ο 48χρονος ύποπτος όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Timesσυνελήφθη νωρίς το πρωί της Πέμπτης, από μέλη της Αστυνομίας στη Λευκωσία, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, που εκδόθηκε μετά από στοιχεία που προέκυψαν εναντίον του, κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης απάτης, από το ΤΑΕ Λευκωσίας. Η υπόθεση καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λευκωσίας στις 08 Μαΐου, από την 72χρονη γυναίκα.

  • Χειροπέδες σε ψευδογιατρό, απέσπασε 52 χιλιάδες από ηλικιωμένη-Σπείρα επιτήδειων πίσω από τις απάτες

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 2.00 το μεσημέρι στις 08 Μαΐου, η 72χρονη δέχθηκε τηλεφώνημα στη σταθερή γραμμή της οικίας της, από άγνωστο της άνδρα, ο οποίος της συστήθηκε ως χειρούργος ιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Ο ύποπτος φέρεται να της ζήτησε το χρηματικό ποσό των €57.000 για χειρουργική επέμβαση, στην οποία χρειαζόταν να υποβληθεί ο γιός της, ο οποίος δήθεν τραυματίστηκε σε δυστύχημα, ενώ παράλληλα στο τηλέφωνο ακουγόταν και δεύτερο πρόσωπο που έκλαιγε και της έλεγε ότι είναι ο γιός της και ότι είχε δυστύχημα.

Λίγη ώρα αργότερα, μετέβη στο σπίτι της 72χρονης άγνωστος της άνδρας, στον οποίο η ίδια έριξε από το μπαλκόνι, τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των €52.000.

Cyprus Times

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More