Saturday, July 27, 2024
Home »  ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ : ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ

 ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ : ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ

0 comment
 
Νέες ανακατατάξεις στο Βαθμολογικό πίνακα μετά τους αγώνες της 9ης Αγωνιστικής όπου μέτρησαν οι έδρες και οι Γηπεδούχοι πήραν σημαντικές Νίκες Στη Βαθμολογία προηγείται πλέον ο ΠΑΟΚ με 77βαθμούς και ακολουθεί η ΑΕΚ με 75. Στη 3η θέση ανέβηκε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με 73β ενώ ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ κατέβηκε στη 4η θέση με 71β
ΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ 2-0
 
Με πρώτο ”βιολί” τον ΑΝΤΡΕ ΟΡΤΑ που πέτυχε και τα δύο τέρματα των ”Ερυθρολεύκων” ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  κέρδισε στο Καραϊσκάκης την ΑΕΚ και την κατέβασε από το πρώτο σκαλοπάτι της Βαθμολογίας στο 2ον. Και τα δύο τέρματα του ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τα πέτυχε στο Β Ημίχρονο (65΄και 90+2΄).
 Η ΑΕΚ απογοήτευσε αφού παρουσιάστηκε κατώτερη κάθε προσδοκίας σε ένα παιγνίδι που ήταν σαν Τελικός αφού με Νίκη θα ήταν μια ανάσα μακριά από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.
ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 4-1
Κατηφόρας συνέχεια για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ που τον διέλυσε με τεσσάρα ο ΠΑΟΚ και μπορούσε να διασυρθούν οι ”Πράσινοι” αφού ο ΠΑΟΚ είχε 2 Δοκάρια και άλλες μεγάλες ευκαιρίες και πλέον ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ κινδυνεύει να μείνει και εκτός Ευρώπης.
 Ο ΠΑΟΚ μετά την εντυπωσιακή αυτή  Νίκη  του ανέβηκε στο Κεφαλόσκαλο της Βαθμολογίας και με εκτός έδρας Νίκη την Κυριακή επί του συμπολίτη του ΑΡΗ θα στεφθεί Πρωταθλητής. Για τον ΠΑΟΚ σκόραραν οι ΤΑΙΣΟΝ 37΄ / ο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ 72΄π και 90+2/ και ΒΙΕΡΙΝΙΑ 89΄  το ΓΚΟΛ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ στο 78΄ο ΓΕΡΕΜΕΓΕΦ.
Πηγή: paok24.com
                                                                            ΑΝΤΡΟΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More