Saturday, July 27, 2024
Home » Πόση ώρα θα χρειαστείτε πίσω από το παραβάν και πότε θα γνωρίζουμε τους νικητές των εκλογών

Πόση ώρα θα χρειαστείτε πίσω από το παραβάν και πότε θα γνωρίζουμε τους νικητές των εκλογών

0 comment

Πόση ώρα θα χρειαστείτε πίσω από το παραβάν και πότε θα γνωρίζουμε τους νικητές των εκλογών

Οι Κύπριοι ψηφοφόροι θα κληθούν να ψηφίσουν σε οκτώ διαφορετικές διαδικασίες την εννάτη Ιουνίου, με 3,5 εκατομμύρια ψηφοδέλτια να εκτυπώνονται στο κυβερνητικό τυπογραφείο, με τον προϊστάμενο της Υπηρεσίας Εκλογών, Μενέλαο Βασιλείου, να περιγράφει στο philenews vodcast, πώς και που θα ψηφίσουμε, πόση ώρα θα χρειαστούμε και ποιας έκτασης είναι τα ψηφοδέλτια σε συγκεκριμένους Δήμους.

Η πιο εύκολη διαδικασία, αφορά στις Ευρωεκλογές, καθώς είναι ένα μόνο ψηφοδέλτιο, είναι Παγκύπρια το ίδιο και θα γνωρίζουμε τα αποτελέσματα αυθημερόν. Ακολούθως αρχίζει το στοίχημα για την τοπική αυτοδιοίκηση και τις σχολικές εφορίες, με τα χρώματα των ψηφοδελτίων να διαφέρουν, τους σταυρούς προτίμησης και βέβαια το χρόνο που θα χρειαστεί ο καθένας πίσω από το παραβάν.

Η υπηρεσία εκλογών πάντως, σύμφωνα με τον κύριο Βασιλείου το οποίο συναντήσαμε στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, μέχρι και εικονικό εκλογικό κέντρο έστησε για να χρονομετρήσει τη διαδικασία. Παρακολουθήστε στη συνέντευξη, τι θα ισχύσει για τους κατεχόμενους Δήμους, πότε θα γίνουν οι ανακηρύξεις, πώς θα γίνει η δεύτερη κατανομή, πόσοι θα εργαστούν για τις εκλογές και βεβαίως πόσα θα στοιχίσουν. Αν εκκολάφθηκαν νέα πολιτικά κινήματα και ποιο το στοίχημα, η απάντηση στη συνέντευξη.

Philenews.com

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More