Saturday, July 27, 2024
Home » ΠΑΦΟΣ FC: ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ  ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ;

ΠΑΦΟΣ FC: ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ  ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ;

0 comment

 

Το Τελευταίο παιγνίδι για την φετινή αγωνιστική περίοδο δίνει αύριο στο ΣΤ. Κυριακίδης (7μμ) η ΠΑΦΟΣ για το Πρωτάθλημα. Ένα παιγνίδι που η ΠΑΦΟΣ θέλει μόνο την Νίκη γιατί σε περίπτωση που ο ΑΡΗΣ δεν κερδίσει εκτός έδρας την ΑΝΟΡΘΩΣΗ αυτομάτως εξασφαλίζει εισιτήριο στο Τρένο εξόδου στην Ευρώπη για πρώτη φορά στην Ιστορία της ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο Τελικό με την ΟΜΟΝΟΙΑ το άλλο Σάββατο. Εν ολίγοις τα δύο παιγνίδια με την ΟΜΟΝΟΙΑ τα επόμενα δύο Σάββατα θα καταδείξουν αν θα είναι η όχι πετυχημένη η φετινή χρονιά η θα μείνει όνειρο για άλλη μια χρονιά η Ευρωπαϊκή συμμετοχή.
Σίγουρα μια Νίκη στο αυριανό παιγνίδι εκτός την χαρά που θα δώσει στον κόσμο της θα ανεβάσει σε πιο ψιλά επίπεδα την Ψυχολογία και την Αυτοπεποίθηση της ομάδας μια που ο αυριανός τελευταίος αγώνας του Πρωταθλήματος αποτελεί και μια πρόβα ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ εν όψει του Τελικού Κυπέλλου Αν δε εξασφαλίσει από αύριο την Ευρωπαϊκή της συμμετοχή τότε θα πάει στο τελικό χωρίς έξτρα πίεση αφού θεωρείται φυσιολογικό ότι ο αυριανός Νικητής αν υπάρξει θα πάρει  και ένα ψυχολογικό αβαντάζ που θα παίξει τον δικό του μικρό η μεγάλο ρόλο στο ΤΕΛΙΚΟ της 18ης Μαιου.

 

Αναμένεται ότι ο ΚΑΡΣΕΔΟ θα προφυλάξει κάποιους παίκτες χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αποδυναμωθεί η ομάδα. Εκτός αποστολής θα μείνουν ο τιμωρημένος ΑΝΤΡΙΑΝ ΡΟΥΣ και οι τραυματίες ΙΚΟΚΟ- ΜΕΛΟΥΣΟ – ΜΙΧΑΗΛ.  Θεωρείται σίγουρο ότι θα υπάρξει  μεγάλη προσέλευση από πλευράς φίλων της ομάδας της ΠΑΦΟΥ για  να βοηθήσουν την αγαπημένη  τους ομάδα να φτάσει σε άλλη μια Νίκη και ταυτόχρονα να κάνουν εν όψει Τελικού Κυπέλλου την δική τους ….ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ !!!

Πηγή : goal.philenews.com

ΑΝΤΡΟΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More