Saturday, July 27, 2024
Home » ΠΑΦΟΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-1 … ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΥΠΕΛΛΟ !!!

ΠΑΦΟΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-1 … ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΥΠΕΛΛΟ !!!

0 comment

 

 

Χωρίς να κρύψουν τα χαρτιά τους τα 2 αφεντικά  των δύο πάγκων της ΠΑΦΟΥ και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο μεταξύ τους παιγνίδι στο ΣΤ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ το  Σαββάτο Κ  για την τελευταία αγωνιστική  του Πρωταθλήματος έκαναν μια πρόβα Τελικού μια εβδομάδα πριν τον μεγάλο Τελικό του ερχόμενου Σαββάτου που θα είναι και πάλι αντίπαλοι στο ΓΣΠ.
Η ΟΜΟΝΟΙΑ πήρε νωρίς κεφάλι στο σκορ με την συμπλήρωση του πρώτου 15λέπτου με αυτογκόλ αμυντικού της Γηπεδούχου ομάδας  αφού προηγουμένως είχε χάση πέναλτι ( απέκρουσε ο ΙΒΟΥΣΙΤΣ ). Αυτό το γκολ και το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ είχε πάρει Προβάδισμα στο σκορ με την ΑΝΟΡΘΩΣΗ ψαλιδίζοντας τής ελπίδες για την 4η θέση έπαιξαν τον δικό τους ρόλο  στη ψυχολογία των ΓΑΛΑΖΙΩΝ οι οποίοι δεν κατάθεσαν τα όπλα αλλά κυνήγησαν το γκολ της ισοφάρισης που θα τους έβαλε ξανά στο παιγνίδι και το πέτυχε στο 61΄(1-1) με τον ΖΑΙΡΟ . Προσπάθησαν στη συνέχεια για το γκολ της Νίκης όμως παρά το ότι είχαν την Πρωτοβουλία των κινήσεων είχαν την κατοχή και δημιούργησαν τις ευκαιρίες για να το πετύχουν δεν τα κατάφεραν.

Πλέον το μυαλό και οι Προσπάθειες όλων στο Στρατόπεδο των ΓΑΛΑΖΙΩΝ στρέφεται στο Τελικό του Σαββάτου και πάλι με την ΟΜΟΝΟΙΑ που θα πρέπει η ΠΑΦΟΣ να φύγει από την Λευκωσία Νικήτρια με το Κύπελλο για πρώτη φορά στην Ιστορία της αλλά και το εισιτήριο για την έξοδο στην Ευρώπη. Η ΠΑΦΟΣ στην Τελική βαθμολογία έμεινε στην 5η θέση με 62 βαθμούς .
Ο ΖΑΙΡΟ ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΕΦΘΑΣΕ ΤΑ 16 ΤΕΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ … ΑΡΧΙΣΚΟΡΕΡ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΗΜΑΤΟΣ !!

Πηγή: sportime.sigmalive.com

ΑΝΤΡΟΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More