Saturday, July 27, 2024
Home » ΠΑΦΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧ. 4-3. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΠΑΦΟΣ

ΠΑΦΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧ. 4-3. ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΠΑΦΟΣ

0 comment

 

Μάτς Θρίλερ ήταν το Σαββατιάτικο στο Στέλιος Κυριακίδης μεταξύ της ομάδας της ΠΑΦΟΥ και του ΕΘΝΙΚΟΥ Αχ. και το Αγγλικό σκορ 4-3 το λέει από μόνο του. Τρεις φορές προηγήθηκε η ΠΑΦΟΣ ισάριθμες ισοφάρισε ο ΕΘΝΙΚΟΣ και το “ένα σου-ένα μου” συνεχίστηκε μέχρι το 92΄που ο ΤΑΝΚΟΒΙΤΣ με πέναλτι έγραψε το 4-3 δίνοντας την Νίκη στην ΠΑΦΟ. Χόρτασαν γκολ όσοι είδαν το παιγνίδι που κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα όμως είχε εναλλαγή συναισθημάτων με τους φίλους της ομάδας της ΠΑΦΟΥ να μένουν ικανοποιημένοι μόνο με το Τρίποντο που για να το πάρει έπρεπε να σκοράρει τετράκις!!! είδαν την ομάδα τους για άλλο ένα παιγνίδι να προβληματίζει και να τους απογοητεύει συνεχίζοντας να έχει ασταθή απόδοση εδώ και αρκετές εβδομάδες. Όσοι πίστεψαν ότι θα είχε ένα εύκολο απόγευμα να παρακολουθήσουν απογοητεύτηκαν και μόνο το τελικό σφύριγμα του διαιτητή τους “κάλμαρε”.

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ δεν κλείστηκε έδειξε ότι ήταν καλά μελετημένος ο πάγκος του και ότι ήρθε στην Πάφο όχι με Λευκή σημαία αλλά για να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό και πολέμησε για αυτό μέχρι το τελευταίο λεπτό. Έδειξε ότι δεν ήταν εύκολος αντίπαλος ούτε κατέθετε τα όπλα όταν έμεινε πίσω στο σκορ.

Η ομάδα της ΠΑΦΟΣ έδειξε αδυναμίες στην Ανασταλτική της γραμμή αφού Μεσοαμυντικά έμπαζε Νερά, και είναι κάτι που θα πρέπει να προβληματίσει αφού στα τελευταία 2 παιγνίδια δέχθηκε 5 τέρματα. Στο Ημίχρονο υπήρξαν αποδοκιμασίες από πλευράς των οπαδών της ΠΑΦΟΥ, κάτι που σχολίασε ο Καρσέδο στη Δημοσιογραφική Διάσκεψη παραδεχόμενος ότι δεν έπαιξε καλά η ομάδα του, δεν τους έδωσαν αυτό που έπρεπε και τους καταλάβαινε.

Πλουραλισμός στο σκοράρισμα από πλευράς της ομάδας της ΠΑΦΟΣ που σκόραραν 4 Ποδοσφαιριστές τα 4 τέρματά της, οι ΜΠΟΤΣΚΑΙ – ΖΑΙΡΟ – ΒΑΛΑΚΑΡΙ και ΤΑΝΚΟΒΙΤΣ. Η ΠΑΦΟΣ έφτασε τους 46 βαθμούς και είναι στην 3η θέση με την ΑΕΚ.

Εικόνα : sport-fm.com.cy

ΑΝΤΡΟΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More