Saturday, July 27, 2024
Home » Παρουσιάζεται σήμερα στην Πάφο η έξυπνη εφαρμογή για τον μύθο της θεάς Αφροδίτης

Παρουσιάζεται σήμερα στην Πάφο η έξυπνη εφαρμογή για τον μύθο της θεάς Αφροδίτης

0 comment

Παρουσιάζεται σήμερα στην Πάφο η έξυπνη εφαρμογή για τον μύθο της θεάς Αφροδίτης

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου, οργανώνει δημοσιογραφική διάσκεψη για την παρουσίασης της πρωτοποριακής, έξυπνης εφαρμογής ανάδειξης του Μύθου της Θεάς Αφροδίτης. Η παρουσίαση με την χρήση οπτικοακουστικών μέσων θα πραγματοποιηθεί στις 10.30 π.μ σήμερα, στα γραφεία της ΕΤΑΠ Πάφου.

Η μοναδική πλήρης τεχνολογική εφαρμογή η οποία είναι τεχνολογικά προηγμένη και πολύ φιλική προς τον χρήστη, καλύπτει όλο το φάσμα της γέννησης και του βίου της Αφροδίτης, τις γνωστές όσο και τις άγνωστες πτυχές της ζωής της έχει πλέον ολοκληρωθεί και δίδεται στο κοινό για χρήση.

Μεταξύ άλλων με την χρήση τεχνολογίας επαυξημένης πραγματικότητας οι χρήστες θα μπορούν να απολαμβάνουν ζωντανά και σε πραγματικό περιβάλλον την Θεά Αφροδίτη να αναδεύεται από τους αφρούς της θάλασσας στην Πέτρα του Ρωμιού, να κάνει το μπάνιο της στα Λουτρά της Αφροδίτης, να παρακολουθούν τις πομπές και τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στους Ιερούς κήπους στην Γεροσκήπου και στην Παλαίπαφο στα Κούκλια.

Philenews.com

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More