Saturday, July 27, 2024
Home » Πάφος: Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη λεωφόρο Γρίβα – Διγενή λόγω της εκτέλεσης εργασιών

Πάφος: Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη λεωφόρο Γρίβα – Διγενή λόγω της εκτέλεσης εργασιών

0 comment

Πάφος: Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη λεωφόρο Γρίβα – Διγενή λόγω της εκτέλεσης εργασιών

Ο Δήμος Πάφου ανακοινώνει ότι από αύριο Τετάρτη, θα αρχίσει η εκτέλεση κατασκευαστικών εργασιών στο πλαίσιο του έργου του Δήμου για την δημιουργία του Κέντρου Ιστορικής Τεκμηρίωσης Πόλεως Πάφου και της διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου. Οι εργασίες αφορούν τη συντήρηση και αποκατάσταση του κτηρίου του παλαιού Κεντρικού Αστυνομικού Σταθμού. Από τις εργασίες θα επηρεαστεί τμήμα της λωρίδας ανόδου της Λεωφόρου Γεωργίου Γρίβα – Διγενή, από τα φώτα τροχαίας στην Πλατεία Κέννεντυ μέχρι τη συμβολή της με την οδό Γρηγόρη Αυξεντίου.

Συγκεκριμένα, για περίοδο τριών μηνών και μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης στο εν λόγω κτήριο. Τα οχήματα που πρέπει να κινηθούν από την οδό Γλάδστωνος προς τη Λεωφόρο Γ. Γρίβα – Διγενή θα κατευθύνονται μέσω των οδών Ευαγόρα Παλληκαρίδη, Χαράλαμπου Μούσκου και Γρηγόρη Αυξεντίου προς τον προορισμό τους. Τα οχήματα που θα κινούνται από τη Λεωφόρο Ευαγόρα Παλληκαρίδη προς τη Λεωφόρο Γρίβα – Διγενή, θα κατευθύνονται μέσω της οδού Ιωάννη Αγρότη και στη συνέχεια μέσω της οδού 25ης Μαρτίου θα καταλήγουν στον προορισμό τους. Για τα οχήματα που θα κινούνται από την οδό Γρηγόρη Αυξεντίου, θα επιτρέπεται κανονικά η στροφή δεξιά προς τη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή.

Ο Δήμος Πάφου προσβλέπει στην κατανόηση των επηρεαζομένων για την οποιανδήποτε ταλαιπωρία που είναι πιθανό να προκληθεί.

Philenews.com

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More