Saturday, July 27, 2024
Home » Ομολόγησε και έδωσε τον φίλο της ως εγκέφαλο για τις απάτες PaySafe η 29χρονη

Ομολόγησε και έδωσε τον φίλο της ως εγκέφαλο για τις απάτες PaySafe η 29χρονη

0 comment

Ομολόγησε και έδωσε τον φίλο της ως εγκέφαλο για τις απάτες PaySafe η 29χρονη

Στο κελί για περίοδο τριών ημερών κατέληξεη 29χρονη ύποπτη η οποία συνελήφθη για τρεις υποθέσεις εξασφάλισης πίστωσης χρηματικών ποσών από ηλεκτρονικές μηχανές έκδοσης καρτών PaySafe, σε περίπτερα της Λεμεσού.

Η ύποπτη οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Δικαστηρίου το οποίο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας. Όπως πληροφορείται το philenews,η 29χρονη ανακρινόμενη μετά τη σύλληψή της ομολόγησε τη διάπραξη των αδικημάτων, δίνοντας ως εγκέφαλο τον 29χρονο φίλο της.

Όπως είπε, οι δύο τους μετέβαιναν σε περίπτερα στη Λεμεσό και ο 29χρονος Βούλγαρος με επινόηση κατάφερνε να σπάζει τους κωδικούς της ηλεκτρονικής μηχανής πίστωσης PaySafe και να πιστώνει χρήματα στους λογαριασμούς του.

Να σημειωθεί ότι ο 29χρονος αλλοδαπός καταζητείται από τον Αστυνομικό Σταθμό Γερμασόγειας.

Σύμφωνα με καταγγελία που υποβλήθηκε στην Αστυνομία από εταιρεία που διαχειρίζεται τις ηλεκτρονικές μηχανές έκδοσης καρτών πίστωσης χρημάτων, τον περασμένο Απρίλιο, σε τρία περίπτερα στη Λεμεσό, αποσπάστηκε από μηχανές της εταιρείας πίστωσης (PaySafe) χρηματικό ποσό πέραν των 500 ευρώ.

Philenews.com

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More