Saturday, July 27, 2024
Home » Ναρκωτικά και οπλισμός σε υποστατικό 50χρονου στο Τραχώνι – Εξάρθρωσαν επιχείρηση επεξεργασίας κοκαΐνης οι Β. Βάσεις

Ναρκωτικά και οπλισμός σε υποστατικό 50χρονου στο Τραχώνι – Εξάρθρωσαν επιχείρηση επεξεργασίας κοκαΐνης οι Β. Βάσεις

0 comment

Ναρκωτικά και οπλισμός σε υποστατικό 50χρονου στο Τραχώνι – Εξάρθρωσαν επιχείρηση επεξεργασίας κοκαΐνης οι Β. Βάσεις

Στη σύλληψη γνωστού προσώπου που απασχόλησε ουκ ολίγες φορές τις Αρχές, προχώρησε το περασμένο Σάββατο (1/6), η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων. Το υποστατικό του 50χρονου είχε μετατραπεί σε επιχείρηση επεξεργασία ναρκωτικών.

Η επιχείρηση έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο και σε αυτή συμμετείχαν περίπου 100 μέλη της Αστυνομίας των Βάσεων. Νωρίτερα οι Αρχές είχαν λάβει σχετικές πληροφορίες ότι σε συγκεκριμένα υποστατικά, υπήρχαν ποσότητες ναρκωτικών αλλά και οπλισμού.

Τα μέλη της Δύναμης ερεύνησαν όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του philenews,τρία υποστατικά στο Τραχώνι, περιοχή η οποία εμπίπτει στη δικαιοδοσία των Βρετανικών Βάσεων. Στο ένα από αυτά, εντοπίστηκανίχνη ναρκωτικών όπως και τεκμήρια που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι εκεί γινόταν επεξεργασία ναρκωτικών και συγκεκριμένα κοκαΐνης.

Στον εν λόγω υποστατικό πέραν των ναρκωτικών ουσιών εντοπίστηκεπαλιός οπλισμός ο οποίος παραλήφθηκε για εξετάσεις και βαλλιστικό έλεγχο, για να διαπιστωθεί κατά πόσο έχει χρησιμοποιηθεί σε εγκληματική ενέργεια.

Η Αστυνομία των Βάσεων προχώρησε στη σύλληψη ενός προσώπου το οποίο είναι γνωστό και έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Β.Βάσεις αλλά και την Κυπριακή Αστυνομία. Μάλιστα, ο 50χρονος κατά τη διάρκεια των ερευνών αλλά και της σύλληψής του, έγινε βίαιος, με αποτέλεσα οι Αστυνομικοί να κάνουν χρήση taser για να το ακινητοποιήσουν.

Ο 50χρονος όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το philenews, παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί, ενώπιον του Δικαστηρίου των Βάσεων όπου καιαφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τις Βρετανικές Βάσεις, στο πλαίσιο της συντονισμένης επιχείρησης, έγιναν ακόμα δύο συλλήψεις.

Οι έρευνες των Άρχων βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ δεκάδες πειστήρια έχουν παραληφθεί για επιστημονικές και άλλες εξετάσεις.

Την υπόθεση έφερε στο φως η ιστοσελίδα omegalive.

Philenews.com

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More