Saturday, July 27, 2024
Home » ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΘΕΛΕΙ Η ΠΑΦΟΣ

ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΘΕΛΕΙ Η ΠΑΦΟΣ

0 comment
 
Για τη 24η Αγωνιστική η ΠΑΦΟΣ υποδέχεται τον ΕΘΝΙΚΟ Άχνας αύριο στις 5μμ στο Στέλιος Κυριακίδης και στο στόχαστρο της έχει μόνο τη Νίκη που θα την κρατήσει σε τροχιά στόχων. Η ομάδα του ΚΑΡΣΕΔΟ από αύριο μπαίνει σε βατό πρόγραμμα αφού στα εναπομείναντα 3 παιγνίδια για  να συμπληρωθεί η Α΄ Φάση του Πρωταθλήματος έχει να αντιμετωπίσει εντός έδρας ΕΘΝΙΚΟ ΑΧ. και Ν.ΣΑΛΑΜΙΝΑ και εκτός τον ΟΘΕΛΛΟ όμως για την ώρα το μυαλό είναι στο αυριανό παιγνίδι με τον ΕΘΝΙΚΟ που δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος και δεν ξεγελά κανένα η Βαθμολογική του Θέση γιατί αν υποτιμηθεί μπορεί να κάνη την Ζημιά.
Όλοι στο στρατόπεδο των ”ΓΑΛΑΖΙΩΝ” έχουν συνειδητοποιησει ότι για να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να αυξήσουν τις ελπίδες τους για Διάκριση πρέπει να αξιοποιήσουν το βατό πρόγραμμα που ακολουθεί για αυτούς και να προσπαθήσουν για το απόλυτο των βαθμών στα εναπομείναντα 3 παιγνίδια μέχρι το τέλος της Α΄Φάσης για να μπορέσουν να εκμεταλλευθούν και απώλειες των Πρωτοπόρων ενώ ταυτόχρονα θα πάρουν και καλύτερη ψυχολογία μαζί και αυτοπεποίθηση για τους δύσκολους και καθοριστικούς αγώνες της Β΄Φάσης που ακολουθούν.
 Μετά την πολύ καλή εμφάνιση στο παιγνίδι με την ΑΝΟΡΘΩΣΗ όλοι αναμένουν ότι η ΠΑΦΟΣ θα επιστρέψει στα Νικηφόρα αποτελέσματα και πλέον θα λυθεί και το μέγα πρόβλημα της Σταθερότητας που στοίχισε στην ομάδα ουκ ολίγους Βαθμούς. Σίγουρα τα 2 τέρματα που πέτυχε μετά από αρκετό καιρό ο αρχηγός ΖΑΙΡΟ θα παίξουν το δικό τους ρόλο αφού θα τον βοηθήσουν ψυχολογικά

 

Αναμένεται ότι και οι δύο νεοαποκτηθέντες επιθετικοί θα πάρουν χρόνο συμμετοχής αύριο. Ο ΚΑΡΣΕΔΟ που συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών θα εκτίσει την ποινή του την επόμενη αγωνιστική στο εκτός έδρας παιγνίδι με τον ΟΘΕΛΛΟ. Απόντες με τον ΕΘΝΙΚΟ θα είναι οι Τραυματίες ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και ΜΠΡΟΥΝΟ και ο Τιμωρημένος ΡΟΥΣ.
Στο παιγνίδι με τον ΕΘΝΙΚΟ αναμένεται μεγάλη κοσμοσυρροή αφού οι φίλοι της ομάδας αναμένουν και προσμένουν συνέχεια των καλών εμφανίσεων και Νίκη που θα σηματοδοτήσει μια νέα καλύτερη πορεία για αυτό και θα δώσουν Βροντερό Παρών.
Εικόνα : match.cy
                                                                  ΑΝΤΡΟΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More