Saturday, July 27, 2024
Home » ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΦΙΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΦΙΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

0 comment
 
 
ΣΑΒΒΑΤΟ 10/2 ΩΡΑ 3ΜΜ
 
ΑΓ.ΝΑΠΑ – ΠΕΓΕΙΑ 2014
 
Ένα παιγνίδι χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον διαδικαστικού χαρακτήρα με δύο ομάδες που δεν πάνε για τίποτα στη συνέχεια του Πρωταθλήματος και θα αγωνιστούν χωρίς άγχος ενώ και οι Προπονητές τους θα έχουν μια καλή ευκαιρία να δουν αγωνιζόμενους κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν πήραν επαρκή χρόνο συμμετοχής στους αγώνες που προηγήθηκαν  σε πια αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται. Η ΠΕΓΕΙΑ είναι 6η με27 βαθμούς ενώ η ΑΓ.ΝΑΠΑ 7η με 25 βαθμούς. Στη Β Φάση η ΠΕΓΕΙΑ σε 3 αγώνες έχει ισάριθμες ήττες.

 

ΕΡΜΗΣ – ΑΚΡΙΤΑΣ
 
Παιγνίδι κομβικής σημασίας και για τις δύο ομάδες αφού οι μεν Γηπεδούχοι βρίσκονται στο πάτο της Βαθμολογίας με 10 βαθμούς ο δε ΑΚΡΙΤΑΣ είναι Προτελευταίος με 15 βαθμούς. Ένα ντέρμπι ΒΥΘΟΥ που ισχύει το γνωστό ..”ο θάνατος σου η ζωή μου”. Ο ΕΡΜΗΣ θέλει την Νίκη για να παραμείνει ζωντανός στην ελπίδα για παραμονή αφού αν χάσει χάνεται  ο δε ΑΚΡΙΤΑΣ για να ελπίζει πρέπει να κερδίσει διαφορετικά μπαίνει στα ακόμα πιο δύσκολα αφού το παιγνίδι αυτό θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια.

 

ΕΝΑΔ – ΠΑΕΕΚ
 
Στην επικίνδυνη ζώνη με 15 βαθμούς και στην Προτελευταία θέση βρίσκονται οι ”ΠΟΛΙΤΕΣ” που υποδέχονται στην έδρα τους τη 2η στη Βαθμολογία ΠΑΕΕΚ και το ζητούμενο για τους Γηπεδούχους είναι η Νίκη και μόνο που θα τους δώσει Βαθμολογικές ανάσες αλλά και καλύτερη ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια. Θα πρέπει η ομάδα του Κώστα Σωκράτους στα εναπομείναντα παιγνίδια την έδρα της να την αξιοποιήσει παίρνοντας την μεγαλύτερη δυνατή Βαθμοσυλλογή.

 

ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ – ΚΟΥΡΗΣ ΕΡΗΜΗΣ
 
Συνέχεια στα Νικηφόρα αποτελέσματα και στην ανοδική πορεία μετά την Νίκη επί της ΑΠΕΠ θέλει να δώσει η ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ που βρίσκεται στο Β Γκρουπ με 22 βαθμούς στη 4η θέση με αντίπαλο την ομάδα του ΚΟΥΡΗ ΕΡΗΜΗΣ που είναι 3ος με 23 βαθμούς, Οι ”ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΟΙ” του Γιώργου Πολύβιος θα προσπαθήσουν μέσα στην έδρα τους το Σάββατο να προσθέσουν άλλο ένα Τρίποντο στο ενεργητικό τους που θα τους αφήσει μακριά από περιπέτειες.

 

                                                       ΑΝΤΡΟΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More