Saturday, July 27, 2024
Home » Με τους παφίτες εκδρομείς στον τελικό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Με τους παφίτες εκδρομείς στον τελικό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

0 comment

Με τους παφίτες εκδρομείς στον τελικό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μαζί με τις χιλιάδες των παφιτών που σήμερα θα εξορμήσουν στην πρωτεύουσα για να συμπαρασταθούν στην Πάφος FC στο ραντεβού με την ιστορία, θέση στις εξέδρες του ΓΣΠ θα καταλάβει και ο πλέον επιφανής οπαδός της ομάδας: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Πληροφορίες του «Φ» αναφέρουν ότι ο Νίκος Χριστοδουλίδης έχει διαμηνύσει ήδη σε δικούς του ανθρώπους από την Πάφο και στους αρμόδιους του σωματείου ότι μαζί με τις, επίσης οπαδούς της ομάδας, θυγατέρες του θα παρακολουθήσει τον τελικό με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ξεκαθαρίζοντας ότι επιθυμεί αυτό να γίνει ευρισκόμενες μαζί με τους απλούς φιλάθλους της Πάφου στις κερκίδες που θα καταλάβουν και όχι από τις θέσεις των επισήμων του σταδίου.

​Παράλληλα, σε αναβρασμό και πλήρη ετοιμότητα είναι ολόκληρη η Πάφος για την μεγάλη στιγμή της συμμετοχής της ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης για πρώτη φορά σε ένα τελικό Κυπέλλου Κύπρου. Μικροί και μεγάλοι είναι τις τελευταίες μέρες στοχοπροσηλωμένοι στον αγώνα του ΓΣΠ, αφήνοντας στην άκρη μέχρι και τον προεκλογικό αγώνα των υποψηφίων.

Απόδειξη της κατάστασης που επικρατεί, η μετατροπή ενός από τα μεγαλύτερα δικηγορικά γραφεία της Πάφου σε.. κερκίδα υποστήριξης της Πάφος FC με αρχηγό την επικεφαλής του νομικού οίκου, γνωστή δικηγόρο της Πάφου, Πηνελόπη Αθηνοδώρου Μάντη.

Κάτι που δεν είναι και τόσο γνωστό, είναι ότι στο μακρινό παρελθόν και παρά το γεγονός ότι φαινόταν περίεργο για την εποχή, η κ. Αθηνοδώρου Μάντη είχε υπηρετήσει τον χώρο του αθλητισμού στην Πάφο ως αθλητικογράφος. Και στη σημερινή ιστορική για την πόλη και την ομάδα συγκυρία, η ίδια τονίζει με νόημα ότι με τέτοια υποστήριξη και τέτοιο παλμό, δεν μπορεί παρά να είναι ένα και μόνο το αποτέλεσμα για την ομάδα της Πάφου.

Philenews.com

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More