Saturday, July 27, 2024
Home » ΚΙΝΗΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ Δελτίο Τύπου

ΚΙΝΗΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ Δελτίο Τύπου

0 comment

ΚΙΝΗΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ
31/01/2024
Δελτίο Τύπου.
Η Κίνηση Σωτηρία της Πάφου, εκτιμώντας τα δεδομένα όπως εξελίσσονται θεωρεί πως επιβάλλεται ο πολίτης να εκφράσει ελεύθερα τη βούληση του και να αναδείξει άξιους από κάθε άποψη στα νέα Δημοτικά Συμβούλια.
Όσοι δοκιμάστηκαν και απέτυχαν δεν πρέπει να έχουν θέση στα νέα Δημοτικά Συμβούλια. Όλοι όσοι επίσης δεν χάνουν ευκαιρία να επικαλούνται το συμφέρον των δημοτών, ενώ ουσιαστικά το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα προσωπικά τους συμφέροντα.
Στον Δήμο της Πάφου ζούμε κωμικοτραγικές καταστάσεις, αφού οι πολίτες διαπιστώνουν πως όλες οι κινήσεις των πρωταγωνιστών αυξάνουν αντί να μειώνουν τις πιθανότητες για επικράτηση του νυν Δημάρχου.
Στον Δήμο Ανατολικής Πάφου φαίνεται να παίζονται πολλά λεφτά, αφού εκεί προσφέρονται χιλιάδες σκάλες γης για εκμετάλλευση. Εκεί είναι που θέλουν πολλοί να πλουτίσουν σε βάρος των μικροϊδιοκτητών γης.
Η Κίνηση μας σε τακτά χρονικά διαστήματα θα πληροφορεί τους πολίτες για τα τεράστια συμφέροντα που διακυβεύονται. Η Κίνησή μας θα αποκαλύπτει το δήθεν ενδιαφέρον που επιδεικνύεται από πολλούς για το ‘’καλό’’ των Δημοτών. Εδώ και πέραν των εφτά χρόνων η Κίνησή μας απέδειξε πως δεν κωλώνει όταν πρόκειται για τα συμφέροντα του απλού κόσμου.

Μιχάλης Χ’’Μιτσής

Πρόεδρος Κίνησης Σωτηρία της Πάφου.
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πάφου.

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More