Saturday, July 27, 2024
Home » Κακουργιοδικείο Πάφου: 12 χρόνια φυλάκιση για εισαγωγή 28 κιλών κάνναβης

Κακουργιοδικείο Πάφου: 12 χρόνια φυλάκιση για εισαγωγή 28 κιλών κάνναβης

0 comment

Κακουργιοδικείο Πάφου: 12 χρόνια φυλάκιση για εισαγωγή 28 κιλών κάνναβης

Το ΚακουργιοδικείοΠάφου επέβαλε συντρέχουσες ποινές φυλάκισης μέγιστης διάρκειας 12 ετών σε κατηγορούμενο, ο οποίος παραδέχθηκε ενοχή για την εισαγωγή, κατοχή και κατοχή με σκοπό την προμήθεια 28 κιλών κάνναβης και νομιμοποίηση εσόδων ύψους 1470 ευρώ από παράνομη δραστηριότητα.

Σύμφωνα με το Κακουργιοδικείο για σκοπούς επιβολής των ποινών,λήφθηκε μεταξύ άλλων υπόψη η άμεση παραδοχή του κατηγορούμενου, η μεταμέλεια του, οι προσωπικές του περιστάσεις, το λευκό του ποινικό μητρώο, αλλά και το ότι αυτός συνεργάστηκε με την Αστυνομία προς εντοπισμό προσώπων που είχαν, σε αντίθεση με τον ίδιο, πρωτεύοντα ρόλο στην όλη επιχείρηση εισαγωγής των ναρκωτικών στην Κύπρο.

Αποτέλεσμα της συνεργασίας του αυτής ήταν να θέσει αναπόφευκτα τον ίδιο του τον εαυτό σε ενδεχόμενο κίνδυνο, στοιχείο το οποίο ως η νομολογία ορίζει θα πρέπει να συνεκτιμάται κατά το στάδιο επιβολής ποινής.

Philenews.com

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More