Saturday, July 27, 2024
Home » Ινδία: 5 μέτρα χωρίζουν τους διασώστες από τους 41 εργάτες που είναι εγκλωβισμένοι για πάνω από δύο εβδομάδες

Ινδία: 5 μέτρα χωρίζουν τους διασώστες από τους 41 εργάτες που είναι εγκλωβισμένοι για πάνω από δύο εβδομάδες

0 comment

Πέντε μέτρα χωρίζουν πια τα σωστικά συνεργεία από τους 41 εργάτες που έχουν παγιδευτεί εδώ και πάνω από δύο εβδομάδες στα συντρίμμια μιας υπό κατασκευή οδικής σήραγγας που κατέρρευσε στη βόρεια Ινδία.

Τα παραπάνω ανακοίνωσε σήμερα η τοπική κυβέρνηση, εκφράζοντας ελπίδες ότι «σύντομα» θα απεγκλωβιστούν.

Σωλήνας από χάλυβα που θα επιτρέψει να ανασυρθούν μέσω αυτού στην επιφάνεια οι εγκλωβισμένοι εργάτες «έχει εισαχθεί ως τα 52 μέτρα στο εσωτερικό της σήραγγας και αναμένεται να περάσει (μέσα από τα συντρίμμια) στα 57 μέτρα (…) Η επιχείρηση διάσωσης αναμένεται σύντομα να ολοκληρωθεί», δήλωσε ο επικεφαλής της κυβέρνησης του κρατιδίου Ουταραχάντ στα Ιμαλάια Πούσκαρ Σινγκ Ντάμι στους δημοσιογράφους που βρίσκονται εκεί.

Ινδία: Πώς προσπαθούν να φτάσουν τους εγκλωβισμένους εργάτες
Έπειτα από διάφορα εμπόδια, μηχανικοί του στρατού και εργάτες ορυχείων επιχειρούν με χειροκίνητα τρυπάνια να σπάσουν τον βράχο και να απομακρύνουν τα συντρίμμια για να περάσει ο σωλήνας στο τελευταίο κομμάτι που απομένει για να φτάσει στους 41 εργάτες που βρίσκονται εγκλωβισμένοι για 17 ημέρες.

Πηγή: iefimerida.gr

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More