Saturday, July 27, 2024
Home » Ενώπιον δικαστηρίου για υπερβολική ταχύτητα και μέθη οδηγείται 40χρονος

Ενώπιον δικαστηρίου για υπερβολική ταχύτητα και μέθη οδηγείται 40χρονος

0 comment

Ενώπιον δικαστηρίου για υπερβολική ταχύτητα και μέθη οδηγείται 40χρονος

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για άμεση εκδίκαση υπόθεσης εναντίον του, αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα 40χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλης, με υπερβολική ταχύτητα.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας «γύρω στις 12.45π.μ. σήμερα, μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου, που διενεργούσαν έλεγχο ταχύτητας, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας, παρά τα Λύμπια, εντόπισαν αυτοκίνητο να κινείται με ταχύτητα 177 χιλιομέτρων την ώρα, ενώ το ανώτατο όριο είναι 100 χιλιόμετρα την ώρα».

Αφού ανέκοψαν το όχημα για έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι οδηγός του ήταν 40χρονος κάτοικος Λευκωσίας, ο οποίος υποβλήθηκε και σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με θετική ένδειξη.

Ως αποτέλεσμα ο 40χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωριού, όπου υποβλήθηκε σε τελική εξέταση αλκοόλης, με χαμηλότερη ένδειξη 75μg%, αντί 22μg%.

Αφού κατηγορήθηκε γραπτώς για τα αδικήματα της υπερβολικής ταχύτητας και της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης, ο 40χρονος υπέγραψε εγγυητήριο έγγραφο για να παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου και απολύθηκε της κράτησής του.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωριού διερευνά την υπόθεση.

Philenews.com

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More