Saturday, July 27, 2024
Home » Διερευνάται ενδεχόμενο να χτύπησε σκόπιμα την άτυχη 77χρονη ο 23χρονος οδηγός

Διερευνάται ενδεχόμενο να χτύπησε σκόπιμα την άτυχη 77χρονη ο 23χρονος οδηγός

0 comment

Έρευνες για το θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά – Διερευνούν το ενδεχόμενο να κινήθηκε σκόπιμα εναντίον της 77χρονης ο 23χρονος οδηγός – Μελετώνται κλειστά κυκλώματα για το θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά – Όλες οι πληροφορίες – Υπό 4ήμερη κράτηση ο νεαρός

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της Τροχαίας για το θανατηφόροτροχαίο, που συνέβη χθες το πρωί, στην Κοκκινοτριμιθιά.

Για την υπόθεση τελεί υπό 4ήμερη κράτηση ο 23χρονος οδηγός του οχήματος, που παρέσυρε στο θάνατο την Ελένη Σταυρινίδου, ηλικίας 77 ετών, από την Κοκκινοτριμιθιά. Ο νεαρός οδηγήθηκε νωρίτερα το πρωί ενώπιον Δικαστηρίου.

  • Συνελήφθη ο 23χρονος που παρέσυρε στον θάνατο την 77χρονη στην Κοκκινοτριμιθιά

Όπως έγκυρα πληροφορείται η CyprusTimes, οι ανακριτές της Τροχαίας διερευνούν μεταξύ άλλων και το ενδεχόμενο ο 23χρονος, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, να κινήθηκε σκόπιμα εναντίον της 77χρονης.

Αυτος είναι και ο λόγος για τον οποίο μεταξύ άλλων αντιμετωπίζει μεταξύ άλλων αδικημάτων και αυτό της ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Τροχαία έχει εξασφαλίσειυλικό από κάποια κλειστά κυκλώματα τα οποία έχουν τεθεί στο μικροσκόπιο.

  • Νεκρή στην άσφαλτο η 77χρονη Ελένη. Την εγκατέλειψε αλλά παραδόθηκε αργότερα ο 23χρονος

Επιπλέον, εναντίον του 23χρονου διερευνώνται τα αδικήματα της πρόκλησηςθανάτουλόγωαλόγιστης ή απερίσκεπτηςπράξης και της εγκατάλειψης σκηνής δυστυχήματος.

Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ενώ ο 23χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητό του, στην οδό Ειρήνης και Φιλίας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε την 77χρονη, η οποία ήταν πεζή. Ακολούθως, εγκατέλειψε τη σκηνή, χωρίς παροχή βοήθειας.

Η 77χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ο 23χρονος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος, που εκδόθηκε εναντίον του, μετά την παρουσίασή του σε Αστυνομικό Σταθμό όπου και παραδόθηκε, καθώς και μαρτυρία που προέκυψε από τις αστυνομικές εξετάσεις.

Cyprus Times

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More