Saturday, July 27, 2024
Home » Διακρίσεις μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου Πολεμίου σε διεθνείς διαγωνισμούς μαθηματικών

Διακρίσεις μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου Πολεμίου σε διεθνείς διαγωνισμούς μαθηματικών

0 comment

Διακρίσεις μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου Πολεμίου σε διεθνείς διαγωνισμούς μαθηματικών

Ο καθηγητικός σύλλογος του Γυμνασίου Λυκείου Πολεμίου, με ανακοίνωση του εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους μαθητές του Σχολείου, που έχουν διακριθεί σε διαγωνισμούς και Ολυμπιάδες στα Μαθηματικά.

Η Ελένη Ιωάννου του τμήματος Γ1 εξασφάλισε χρυσό μετάλλιο στην 25η Ολυμπιάδα μαθηματικών, λαμβάνοντας τη δεύτερη θέση παγκυπρίως. Θερμά συγχαρητήρια και στον Σίμωνα – Νεόφυτο Ιωάννου του Β2, ο οποίος στον ίδιο διαγωνισμό εξασφάλισε αργυρό μετάλλιο, το μοναδικό στην επαρχία μας.

Στον Επαρχιακό διαγωνισμό μαθηματικών, της Μαθηματικής Εταιρείας Κύπρου, η Ελένη Ιωάννου του Γ1 εξασφάλισε την 1η θέση και ο Σίμωνας Νεόφυτος Ιωάννου του Β2, πήρε έπαινο. Η Ελένη Ιωάννου του Γ1 στον Παγκύπριο Διαγωνισμό μαθηματικών της Μαθηματικής Εταιρείας πήρε έπαινο.

Στον διαγωνισμό kangaroo των μαθηματικών ο μαθητής του ΑΟ1, Ιωάννου Παναγιώτης, πήρε χάλκινο μετάλλιο. Χάλκινο μετάλλιο επίσης έλαβε η Ελένη Ιωάννου του Γ1.

Ένα μικρό σχολείο με μεγάλες και πολλές επιτυχίες! Χίλια μπράβο, αναφέρει ο καθηγητικός σύλλογος Πολεμίου.

Philenews.com

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More