Saturday, July 27, 2024
Home » «Αρχάγγελος Μιχαήλ» Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας ΠΑΣΥΚΑΦ»

«Αρχάγγελος Μιχαήλ» Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας ΠΑΣΥΚΑΦ»

0 comment

«Αρχάγγελος Μιχαήλ» Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας ΠΑΣΥΚΑΦ»

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνει τη λειτουργία του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αρχάγγελος Μιχαήλ» στην επαρχία Πάφου.

Το Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας ΠΑΣΥΚΑΦ «Αρχάγγελος Μιχαήλ» έχει ξεκινήσει τη λειτουργία του και έχει υποδεχθεί τους πρώτους ασθενείς με καρκίνο. Διαθέτει 9 κλίνες καθώς και επιπρόσθετους χώρους που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες ασθενών για ενδονοσοκομειακή εξειδικευμένη ανακουφιστική φροντίδα. Επιπλέον, τα άτομα με εμπειρία καρκίνου θα μπορούν να λάβουν στήριξη από ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Το «Αρχάγγελος Μιχαήλ» είναι το πρώτο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας που λειτουργεί υπό την πλήρη διεύθυνση του ΠΑΣΥΚΑΦ. Παράλληλα, το Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας ΠΑΣΥΚΑΦ «ΕΔΕΜ» λειτουργεί στην επαρχία Λάρνακας σε συνεργασία με το Ιατρικό Κέντρο ΕΔΕΜ.

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής του ΠΑΣΥΚΑΦ, κύριος Νικόλας Φιλίππου, εξέφρασε τη μεγάλη του χαρά και ικανοποίηση, καθώς με τη λειτουργία του δεύτερου Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας του ΠΑΣΥΚΑΦ, είναι πλέον εφικτό να καλυφθούν περισσότερες ανάγκες των συνανθρώπων μας με εμπειρία καρκίνου. Επίσης, τόνισε τη σημαντικότητα της λειτουργίας των δύο Κέντρων στις επαρχίες Λάρνακας και Πάφου, καθώς θα μπορούν οι ασθενείς να λαμβάνουν ολοκληρωμένη ανακουφιστική και υποστηρικτική φροντίδα στην επαρχία τους.

Επιπλέον, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ), τον Γενικό Διευθυντή, κύριο Ανδρέα Παπακωνσταντίνου, και την Ανώτερη Λειτουργό του ΟΑΥ, Δρ. Μόνικα Κυριάκου, για τη στήριξη και ένταξη του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας ΠΑΣΥΚΑΦ «Αρχάγγελος Μιχαήλ» στο ΓεΣΥ, που θα καλύπτει μέρος των εξόδων του.

Στόχος του ΠΑΣΥΚΑΦ είναι να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ενδονοσοκομειακής ανακουφιστικής φροντίδας σε ασθενείς με καρκίνο, που χρειάζονται εξειδικευμένη φροντίδα. Οι ασθενείς που νοσηλεύονται στα Κέντρα Ανακουφιστικής Φροντίδας του ΠΑΣΥΚΑΦ, θα αντιμετωπίζονται από διεπιστημονική ομάδα επαγγελματιών υγείας με ειδίκευση στην Ανακουφιστική Φροντίδα και, όπως πάντα, οι υπηρεσίες που παρέχονται προσφέρονται δωρεάν.

Philenews.com

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More