Saturday, July 27, 2024
Home » Απάντησε στις κριτικές για παρουσίαση Eurovision ο Ζερόμ Καλούτα: Διαβάσαμε πιο πολύ από πανελλήνιες

Απάντησε στις κριτικές για παρουσίαση Eurovision ο Ζερόμ Καλούτα: Διαβάσαμε πιο πολύ από πανελλήνιες

0 comment

«Κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε»

Στην κριτική που δέχθηκαν για την παρουσίαση της Eurovision 2024 απάντησαν ο ένας εκ τον σχολιαστών της ΕΡΤ, ο Ζερόμ Καλούτα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ζερόμ Καλούτα και ο Θανάσης Αλευράς δεν κέρδισαν το κοινό με την παρουσία τους στην Eurovision 2024 καθώς έκαναν λάθη και αστοχίες, κάτι που σχολιάστηκε έντονα στα κοινωνικά δίκτυα.

Αρχικά, ο Ζερόμ Καλούτα δήλωσε στο «Πάμε Δανάη» ότι:«Ζήσαμε απίστευτα πράγματα, είναι όνειρο». Στην ερώτηση για το αν η Eurovison θα ήταν κάτι που θα ξαναέκανε είπε: «Δεν ανανεώσαμε ραντεβού; Δεν έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις, κάποιες καταθέσεις».

Ερωτηθείς για τα όσα αρνητικά σχολιάστηκαν, τόσο για εκείνον, όσο και για τον Θανάση Αλευρά, ο Ζερόμ Καλούτα είπε:«Ευχαριστούμε πάρα πολύ όσους μπήκαν στον κόπο να κάνουν εποικοδομητική κριτική. Κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε. Εντάξει διαβάσαμε πιο πολύ από ό,τι διαβάσαμε στις πανελλήνιες να είστε σίγουροι γι’ αυτό».

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του, ο Ζερόμ Καλούτα αστειεύτηκε και για το λάθος να αποκαλέσει νησί το Σαν Μαρίνο στην παρουσίαση του διαγωνισμού. Με χιούμορ, είπε: «Σας έχω ένα νέο το σαν Μαρίνο τελικά δεν είναι νησί».

Στην πορεία, τόνισε «Εμείς δεν θεωρούμε ότι ήμαστε αδιάβαστοι, θεωρούμε ότι ήμασταν εκεί και λέγαμε πράγματα που αφορούσαν τη διοργάνωση. Εμείς έχουμε έναν άλλο τρόπο και ο άλλος τρόπος γενικά στη ζωή δεν είναι κακός τρόπος, απλά είναι άλλος. Πήγαμε σαν καλλιτέχνες που έχουν ανέβει πάνω σε σκηνή να παρουσιάσουν άλλους καλλιτέχνες, αυτό ήταν το κόνσεπτ. Οι προκάτοχοί μας δεν ήταν καλλιτέχνες που έχουν πατήσει στη σκηνή, πέρα από τον κύριο Καπουτζίδη».

Cyprus Times

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More