Saturday, July 27, 2024
Home » Αναρτημένο στο διαδίκτυο το λεκτικό του μηνύματος που στάλθηκε στα σχολεία – Ψάχνουν τον αποστολέα

Αναρτημένο στο διαδίκτυο το λεκτικό του μηνύματος που στάλθηκε στα σχολεία – Ψάχνουν τον αποστολέα

0 comment

Αναρτημένο στο διαδίκτυο το λεκτικό του μηνύματος που στάλθηκε στα σχολεία – Ψάχνουν τον αποστολέα

Η Αστυνομία αναμένει ενημέρωση από την Europol, την Interpol και τις ρωσικές αρχές, με απώτερο στόχο τον εντοπισμό του αποστολέα του απειλητικού ηλεκτρονικού μηνύματος που στάλθηκε χθες σε σχολεία, ανέφεραν αστυνομικές πηγές.

Το κείμενο του εν λόγω ηλεκτρονικό μήνυμα, όπως επισήμαναν ήταν αναρτημένο στο διαδίκτυο, επομένως φαίνεται ότι δεν γράφτηκε ειδικά για την Κύπρο.

Φαίνεται, επίσης, ότι το ίδιο λεκτικό μεταφράστηκε από διαδικτυακή μηχανή μετάφρασης, ενώ εντοπίστηκε ότι ο αποστολέας δεν είναι από την Κύπρο, αλλά από χώρα του εξωτερικού, σημείωσαν.

Σημείωσαν πως το μήνυμα φαίνεται να στάλθηκε από χώρα του εξωτερικού και όχι από την Κύπρο, τονίζοντας πως το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο από το οποίο στάλθηκε το εν λόγω μήνυμα ήταν δημοσιευμένο στο διαδίκτυο μαζί με κωδικούς, πράγμα που πιθανόν υποδηλώνει ότι κάποιο τρίτο πρόσωπο οικειοποιήθηκε αυτό το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και απέστειλε το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό μήνυμα.

Ανέφεραν, τέλος, ότι στο πλαίσιο των εξετάσεων της Αστυνομίας αναμένεται ενημέρωση από την Europol, την Interpol και από τις ρωσικές αρχές με απώτερο στόχο τον εντοπισμό του αποστολέα.

ΚΥΠΕ

Philenews.com

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More