Saturday, July 27, 2024
Home » ΕΚΥΣΥ: Χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχοι δεν πήραν πασχαλινό επίδομα

ΕΚΥΣΥ: Χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχοι δεν πήραν πασχαλινό επίδομα

0 comment

ΕΚΥΣΥ: Χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχοι δεν πήραν πασχαλινό επίδομα

Χιλιάδες χαμηλοσυνταξιούχοι, πολύ περισσότεροι από τους μισούς, δεν πήραν ούτε και φέτος πασχαλινό επίδομα, αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Κυπρίων Συνταξιούχων (ΕΚΥΣΥ), Κώστας Σκαρπάρης.

«Η Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη, συνεχίζοντας στα ίδια βήματα της προηγούμενης Κυβέρνησης Αναστασιάδη, άφησε τα οικονομικά κριτήρια τα ίδια όπως και πέρσι και τα προηγούμενα χρόνια, με αποτέλεσμα δικαιούχοι του πασχαλινού επιδόματος να είναι μόνο 13.500 άτομα. Δηλαδή 3.000 περίπου λιγότεροι από πέρσι», ανέφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Πανωλεθρία» για τη Γιουνάιτεντ από την Πάλας, έμεινε 8η μετά…

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε… βρώμα για Γκουαρντιόλα και Μπάγερν!

Ράφα: Το Ισραήλ θα προχωρήσει με την επέμβαση – Οι…

Σημείωσε ότι η ΕΚΥΣΥ λαμβάνει κλήσεις από διαμαρτυρόμενους χαμηλοσυνταξιούχους «οι οποίοι πέρσι πήραν το πασχαλινό επίδομα ενώ φέτος δεν το δικαιούνται».

Ανέφερε ακόμη, ότι ενώ περίμεναν να λάβουν τα €100 που ανακοινώθηκαν από τις 28 Μαρτίου ως μέτρο στήριξης για την ακρίβεια, «τελικά τα €100 έγιναν €50 διότι τα μοίρασαν στο νοικοκυριό συνταξιούχων δύο ατόμων, κάτι που δεν λέχθηκε αρχικά».

Μεγιστοποιείστε την ευελιξία στην επικοινωνία της επιχείρησής σας, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος της, με προγράμματα κινητής μέσα από το ολοκληρωμένο Σχέδιο Business Start


Ακολουθήστε το omegalive.com.cy
στο Google News

Omega Live

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More