Saturday, July 27, 2024
Home » ΒΙΝΤΕΟ / Αγανακτισμένοι έτρεξαν οι πολίτες στα κατεχόμενα για φθηνότερα καύσιμα: «Αναγκάσαν μας, ποδά εν χάλια μαύρα – Υποφέρουμε»

ΒΙΝΤΕΟ / Αγανακτισμένοι έτρεξαν οι πολίτες στα κατεχόμενα για φθηνότερα καύσιμα: «Αναγκάσαν μας, ποδά εν χάλια μαύρα – Υποφέρουμε»

0 comment

ΒΙΝΤΕΟ / Αγανακτισμένοι έτρεξαν οι πολίτες στα κατεχόμενα για φθηνότερα καύσιμα: «Αναγκάσαν μας, ποδά εν χάλια μαύρα – Υποφέρουμε»

Με το Ράλι ακρίβειας να μην βάζει φρένο τσακίζοντας τα νοικοκυριά, οι καταναλωτές καλούνται από σήμερα να βάλουν ακόμα πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη μετά και τον τερματισμό της μείωσης του φόρου κατανάλωσης καυσίμων.

«Ποδά εν χάλια μαύρα. Αναγκάσαν μας να κάμουμε τούτη την διαδικασία. Υποφέρουμε. Εν μέτρα τούτα που εξήγγειλε η κυβέρνηση;», δήλωσαν μεταξύ άλλων πολίτες στην κάμερα του OMEGA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ιδού οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της ΔΗΠΑ για τον Δήμο…

ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Νεκρός ο 65χρονος Παναγιώτης, οδηγός του οχήματος που…

Οι σχέσεις Κύπρου-Ουγγαρίας αποτελούν ένα success story, δηλώνει ο Ούγγρος…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: ΕΙΚΟΝΕΣ: Ουρές χιλιομέτρων στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου – Σπεύδουν στα κατεχόμενα για καύσιμα οι Ε/κ μετά τις νέες αυξήσεις

Όσοι πρόλαβαν… «φούλαραν» ρεζερβουάρ – Τέλος τα μεσάνυχτα στη μείωση φόρου κατανάλωσης – Πόσο θα «απογειωθούν» οι τιμές

Από τα μεσάνυκτα, οι τιμές στα πρατήρια βενζίνης έχουν εκτοξευθεί, με τους πολίτες να πληρώνουν 8,3 σεντ πιο ακριβό το κάθε λίτρο βενζίνης και πετρελαίου κίνησης και 6,2 σεντ πιο ακριβό το κάθε λίτρο πετρελαίου θέρμανσης. Γεγονός το οποίο ώθησε μία μεγάλη μερίδα πολιτών ξανά στα οδοφράγματα, για να προμηθευτούν φθηνότερα καύσιμα από τις κατεχόμενες περιοχές.

Οι τιμές εκτοξεύθηκαν

Αύξηση 8,3 σεντ στα καύσιμα κίνησης

Αύξηση 6,2 σεντ στο πετρέλαιο θέρμανσης

«Να κάνουμε τη βόλτα μας και να βάλουμε και πεζίνα ναι. Εμάς τους συνταξιούχους που να μας κανέσουν; Να βάλουμε για πεζίνα για να τρώμε; Τα μέτρα που εξήγγειλε η κυβέρνηση είναι ένα μπροστά 10 πίσω. Έχουμε δύο αυτοκίνητα, το ένα βάλλουμε πεζίνα που ποτζί για να έχουμε για τα ταξίδια μας. Μαλλώνουμε με τον κόσμο, στεκούμαστε στη σειρά για να πάμε να βάλουμε πεζίνα. Τί να κάμουμε; Είναι χαμηλή η σύνταξη έννε; Τι να κάμουμε;», ανέφεραν διάφοροι πολίτες στην κάμερα του OMEGA.

Και ενώ στα οδοφράγματα οι ουρές των αυτοκινήτων έφταναν χιλιόμετρα, άκρως αντίθετη ήταν η κατάσταση στα πρατήρια βενζίνης των ελεύθερων περιοχών, με την κίνηση να είναι «μουδιασμένη» έως και μηδαμινή και τους οδηγούς να αναζητούν το φθηνότερο πρατήριο για να γεμίσουν το ρεζερβουάρ τους.

«Είτε ψηφίσουμε τον ένα ή τον άλλο είναι πράμα αναπόφευκτο. Είναι εξωτερικοί παράγοντες που επηρεάζουν την κατάσταση», προσθέτουν πολίτες.

Και αυτή… ήταν μόνο η αρχή, καθώς η άνοδος στις τιμές των καυσίμων θα πυροδοτήσει και νέες αυξήσεις, την ώρα μάλιστα, που ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την επιβολή έως το τέλος του έτους και της πράσινης φορολογίας που θα επιφέρει νέες αυξήσεις και την κυβέρνηση να διατείνεται για αντισταθμιστικά μέτρα.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Μεγιστοποιείστε την ευελιξία στην επικοινωνία της επιχείρησής σας, μειώνοντας ταυτόχρονα το κόστος της, με προγράμματα κινητής μέσα από το ολοκληρωμένο Σχέδιο Business Start


Ακολουθήστε το omegalive.com.cy
στο Google News

Omega Live

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More