Saturday, July 27, 2024
Home » ΠΑΦΟΣ FC ”KTYΠA” ΤΟ 4ΟΝ ΣΕΡΙ ΤΡΙΠΟΝΤΟ

ΠΑΦΟΣ FC ”KTYΠA” ΤΟ 4ΟΝ ΣΕΡΙ ΤΡΙΠΟΝΤΟ

0 comment
 
Επανέναρξη του Πρωταθλήματος Α Κατηγορίας που είχε διακοπή λόγω Εθνικής και αύριο για την 12ην Αγωνιστική η ομάδα της ΠΑΦΟΥ θα αντιμετωπίσει στις 7μμ στο Στέλιος Κυριακίδης τον ΟΘΕΛΛΟ Αθηαινου και το ζητούμενο είναι η Νίκη και το τρίποντο που θα κρατήσουν την ομάδα της ΠΑΦΟΥ σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή η και συγκατοίκηση με άλλες ομάδες στο Κεφαλόσκαλο τής Βαθμολογίας. Σε μια τέτοια περίπτωση θα έχει εκτός από την τεράστια Βαθμολογική ώθηση θα έχει και πολύ καλύτερη ψυχολογία για την συνέχεια. Πάντως και κάτι στατιστικό που μετρά. Με νίκη η ΠΑΦΟΣ θα ”σπάσει” ένα αρνητικό ρεκόρ που έχει έως τώρα το ότι δεν έχει πετύχει Νίκη μετά από Διακοπή λόγω Εθνικής στη φετινή περίοδο και θα το επιδιώξουν με τον ΟΘΕΛΛΟ .

 

 Η ΠΑΦΟΣ είναι το φαβορί στον αυριανό αγώνα και στοχεύει γιά την 4η Διαδοχική Νίκη. Για αυτό συνηγορούν η Βαθμολογική της θέση είναι 2η με μόνο 3 Βαθμούς πίσω από το Πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ,  διαθέτη την πιο παραγωγική επιθετική γραμμή του Πρωταθλήματος με 23 τέρματα σε 11 Αγώνες,έχει την 2η καλύτερη άμυνα δέχθηκε μόνο 7 τέρματα, αγωνίζεται στην έδρα της που αναμένεται με την  συμπαράσταση των χιλιάδων φίλων της που σε ελληνοπρεπή πλαίσια θα την στηρίξουν με όλες τους τις Δυνάμεις. Τό ΣΤ. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ θα μοιάζει με καμίνι ενώ γνωστή είναι η επιθυμία Τεχνικής ηγεσίας και ποδοσφαιριστών για άλλη μια Νίκη και γιατί όχι κορυφή.
Ανεξαρτήτως όλων αυτών το μόνο που μετρά είναι τι θα βγάλουν στο Γήπεδο για αυτό ο ΚΑΣΕΔΟ δεν κουράστηκε να υπερτονίζει στους παίκτες του ότι εύκολο παιγνίδι δεν υπάρχει και η Υποτιμήσει στοιχίζει

 

Στό αυριανό παιγνίδι με τον ΟΘΕΛΛΟ ο Προπονητής της ομάδας της ΠΑΦΟΥ δεν θα έχει Πονοκεφάλους απουσιών αφού θα έχει στη διάθεση του πλήρες Οπλοστάσιο μόνος Πονοκέφαλος για τον ΧΟΥΑΝ ΚΑΡΛΟΣ ΚΑΣΕΔΟ …ποιους θα αφήσει εκτός Εντεκάδας.
Εικόνα : sport-fm.com.cy

 

                                                                                              ΑΝΤΡΟΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More