Saturday, July 27, 2024
Home » Ξεδιπλώνεται το κουβάρι της δολοφονίας Καλογερόπουλου

Ξεδιπλώνεται το κουβάρι της δολοφονίας Καλογερόπουλου

0 comment

Ξεδιπλώνεται το κουβάρι της δολοφονίας Καλογερόπουλου

Οδηγούνται σήμερα εκ νέου ενώπιον του Δικαστηρίου Λεμεσού οι δύο ύποπτοι 41 και 44 ετών οι οποίοι συνελήφθησαν πρώτοι, για τηδολοφονία του 55χρονου Θανάση Καλογερόπουλου.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του «Φ», αναμένεται να αιτηθούν την ανανέωση της κράτησης τους, για άλλες 2 ημέρες, έτσι ώστε να συντρέχει με τη λήξη του διατάγματος κράτησης των άλλων δύο υπόπτων, 22 και 21 ετών.

Η υπόθεση προγραμματίζεται να καταχωρισθεί εκτός απροόπτου την Πέμπτη, με τον φάκελο να διαβιβάζεται αρχικά στη Νομική Υπηρεσία για να δοθούν οδηγίες ως προς τα πρόσωπα που θα παραπεμφθούν για δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου.

Όπως έγραψε σε προχθεσινό δημοσίευμα το philenews, το παζλ της στυγνής δολοφονίας του 55χρονου, έχει σχεδόν ολοκληρωθεί ενώ υπολείπονται επιστημονικές απαντήσεις σε δεκάδες πειστήρια που έχουν εντοπιστεί από τις 17 συνολικά έρευνες.

Ο 41χρονοςέχει κλειδώσει και επιστημονικά ότι είναι ένας εκ των εκτελεστών του Καλογερόπουλου και ο οδηγός της μοτοσικλέτας. Γενετικό υλικό σε έναν από τους κάλυκες που χρησιμοποίησαν οι δράστες για να φονεύσουν το θύμα και εντοπίστηκε στη σκηνή, ταυτίστηκε με DNA του 41χρονου υπόπτου. Την ίδια ώρα και τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του 41χρονου φαίνεται ότι τον καίνε, αφού διαπιστώθηκε ότι λάμβανε σήμα από περιοχή της οικίας του 21χρονου υπόπτου και φερόμενου 2ου εκτελεστή, τα χαράματα της 30ης Οκτωβρίου, πριν το φόνο. Ο ίδιος αριθμός λάμβανε σήμα και από κεραία που βρίσκεται στην περιοχή του φόνου αλλά και από κεραία στην περιοχή του εμπρησμού.

Από την άλλη ο 44χρονος ύποπτος είναι το πρόσωπο που παραχώρησε την έπαυλή του στη Σκαρίνου, ούτως ώστε να γίνει η οργάνωση και ο σχεδιασμός της εκτέλεσης του Καλογερόπουλου. Ο 44χρονος φέρεται να παραχώρησε και το όχημα ενοικιάσεως που είχε στην κατοχή του. Μέσα από δεκάδες κλειστά κυκλώματα το όχημα καταγράφεται να πηγαινοέρχεται στην έπαυλη, στην περιοχή όπου έγινε ο εμπρησμός του οχήματος των εκτελεστών ενώ χρησιμοποιήθηκε για να παραληφθεί ο 21χρονος ύποπτος , από την οικία του τα ξημερώματα του φόνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισαν οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού οι εμπλεκόμενοι είχαν στήσει ενέδρα θανάτου στον Καλογερόπουλο στις 25 Οκτωβρίου, ωστόσο για άγνωστο λόγο το σχέδιο τους δεν ολοκληρώθηκε.

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More