Saturday, July 27, 2024
Home » ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ – ΠΑΦΟΣ 2-1 ΠΩ..ΠΩ..ΠΩ.. ΤΙ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ – ΠΑΦΟΣ 2-1 ΠΩ..ΠΩ..ΠΩ.. ΤΙ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ

0 comment

Έκπληξη πολλών .. μεγατόνων χθές στο Στέλιος Κυριακίδης όπου η ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ κέρδισε με 2-1 την άτονη και ανούσια ομάδα της ΠΑΦΟΥ που είχε την κατοχή όμως ήταν αδύνατη επιθετικά με 2-1. ήταν η 3η φετεινή ήττα της ομάδας της ΠΑΦΟΥ που την κατέβασε από την κορυφή και τώρα μοιράζεται τη 2η θέση της Βαθμολογίας μέ άλλες δύο ομάδες που ισοβαθμούν με 29 βαθμούς έναντι του Πρωτοπόρου ΑΠΟΕΛ που εχει 32. ΟΙ ”γαλαζιοι” της ΠΑΦΟΥ δεν έχασαν μόνο την κορυφή αλλά η ήττα έφερε στις τάξεις της ομάδας έντονο Προβληματισμό μουρμουρητά και γκρίνια που ακολουθούν κάθε ήττα πόσο μάλλον όταν αυτή είναι στην έδρα σου και με μιά ομάδα που βρισκόταν στην Πρώτελευταία θέση της Βαθμολογίας με 22 βαθμους πίσω από την ΠΑΦΟ. Ήταν πέρα για πέρα δίκαιη η 2η φετεινή Νίκη της ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑΣ ΠΟΥ ΈΣΠΑΣΕ ΤΟ ΣΕΡΊ ΤΩΝ 5 ΝΙΚΏΝ ΠΟΥ ΕΊΧΕ η ΠΑΦΟΣ. Πέτυχε 2 τέρματα ένα σε κάθε ημίχρονο ενώ η ΠΑΦΟΣ μείωσε στους χρόνους των καθυστερήσεων σε 2-1 με τον ΤΟΥΜΑΣΙ.

Έκανε άσχημο παιγνίδι η ΠΑΦΟΣ και δέν άξιζε την Νίκη όπως παραδέχθηκε στίς δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα και ο Προπονητής της ομάδας εν αντιθέση με την ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ που ήταν καλά διαβασμένος ο πάγκος της αλλά και καλά στημένη η ομάδα της. Έτσι στάθηκαν τροχοπέδη στην ξέφρενη πορεία των ”ΓΑΛΑΖΙΩΝ’ της ΠΑΦΟΥ που πλέον βλέπουν την συνέχεια.

Εικόνα : provolisports.com

ΑΝΤΡΟΣ ΕΥΑΓΟΡΟΥ

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More