Saturday, July 27, 2024
Home » Κάνε τις αγορές σου ανέπαφα με Mastercard και κέρδισε δωροεπιταγές!

Κάνε τις αγορές σου ανέπαφα με Mastercard και κέρδισε δωροεπιταγές!

0 comment

Κάνε τις αγορές σου ανέπαφα με Mastercard και κέρδισε δωροεπιταγές!

Η Mastercard θέλοντας να αναβαθμίζει συνεχώς την αγοραστική εμπειρία των κατόχων καρτών της, που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της, φέτος για δεύτερη συνεχή χρονια, συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της χώρας, προσφέροντας ακόμα περισσότερα προνόμια και οφέλη στους καταναλωτές.

Τι έχετε να κάνετε ως κάτοχος κάρτας Mastercard; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το NicosiaMall της Λευκωσίας, το MyMall της Λεμεσού, και το MetropolisMall στη Λάρνακα, από την 1η Νοεμβρίου έως και την 31η Δεκεμβρίου, και να πραγματοποιήσετε ανέπαφα τις αγορές σας με κάρτα Mastercard, σε οποιοδήποτε κατάστημα εντός τους, διεκδικώντας με αυτόν τον τρόπο δωροεπιταγές αξίας 20, 50, 100, και 500 ευρώ! Οι δωροεπιταγές στο σύνολό τους είναι περισσότερες από 800, επομένως 800 τυχεροί θα κερδίσουν!

Η διαδικασία είναι πολύ απλή: χρησιμοποιείτε τη Mastercard και, μετά από κάθε ανέπαφη αγορά, θα πρέπει να κρατήσετε το απόκομμα από κάθε ανέπαφη συναλλαγή σε POS. Έπειτα θα εντοπίσετε το MastercardTouchpoint, το οποίο βρίσκεται στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους μέσα στα εμπορικά κέντρα, κι εκεί θα σκανάρετε το απόκομμα της κάθε συναλλαγής. Με το σκανάρισμα θα ενημερώνεστε αυτόματα εάν κερδίσατε. Κάνοντας πολλαπλές συναλλαγές, αυξάνονται οι πιθανότητεςνακερδίσετε μία από τις δωροεπιταγές.

Η κίνηση της Mastercard δεν πέρασε απαρατήρητη! Ήδη αρκετοί Κύπριοι top influencers έχουν δοκιμάσει την τύχη τους στο Mastercard Touchpoint, όπως έχουμε δει στα social media! Κάποιοι από αυτούς είναι ο ηθοποιός Στέφανος Μιχαήλ, τα γνωστά μοντέλα Έβελυν Καζαντζόγλου και Εβελίνα Σκίτσκο, η παρουσιάστρια Χριστιάνα Αριστοτέλους, η παραγωγός Κλέλια Γιασεμίδου, ο προπονητής Νεκτάριος Αλεξάνδρου, ο chef Σταυρής Γεωργίου, ο τραγουδιστής Hovig, και η creator Σύλβια Μαυροπούλου.

Κάνε λοιπόν και εσύ τα ψώνια σου στα πιο συναρπαστικά στα εμπορικά κέντρα της Κύπρου και μη χάσεις την ευκαιρία να κερδίσεις μοναδικά δώρα!

Πηγή: Philenews

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More