Wednesday, October 14, 2026
Home PaphosΠαρέμβαση ΚΟΑ για επίλυση προβλήματος με Κολυμβητήριο Πάφου

Παρέμβαση ΚΟΑ για επίλυση προβλήματος με Κολυμβητήριο Πάφου

0 comments

Παρέμβαση ΚΟΑ για επίλυση προβλήματος με Κολυμβητήριο Πάφου, λέει ο Ναυτικός ‘Ομιλος

Ο ΚΟΑκινητοποιήθηκε και κατέβαλε προσπάθειες για διασφάλιση της συνέχισης των προπονήσεων του Ναυτικού Ομίλου Πάφου μετά τα προβλήματα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο, αναφέρει ανακοίνωση του Ομίλου ο οποίος εκφράζει ευχαριστίες του προς τον ΚΟΑ, τον Δημαρχεύοντα Πάφου και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ομίλου, μετά τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πάφου, μήκους 25 μέτρων, ο ΚΟΑ ανταποκρίθηκε άμεσα, προχωρώντας στις απαραίτητες ενέργειες για τη λειτουργία του κολυμβητηρίου 50 μέτρων στο Κόραλ Μπέι.

“Η εξέλιξη αυτή επιτρέπει τη συνέχιση των προπονήσεων, ώστε οι αθλητές να διατηρήσουν το πρόγραμμά τους και να συνεχίσουν απρόσκοπτα την προετοιμασία τους”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Ευχαριστεί και τον Δημαρχεύοντα και το Δημοτικό Συμβούλιο που εργάζονται εντατικά για την όσο το δυνατόν συντομότερη επαναλειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.

ΠΗΓΗ: Cyprus Times
Δείτε το πλήρες άρθρο εδώ.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More