Saturday, January 31, 2026
Home » Σύλληψη 47χρονου για υπόθεση απάτης με «μαϊμού» κινητά

Σύλληψη 47χρονου για υπόθεση απάτης με «μαϊμού» κινητά

0 comments

Υπόθεση απάτης διερευνά η Αστυνομία, μετά από σχετική καταγγελία που υπέβαλε 30χρονος.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, στις 23 Ιανουαρίου 2026, ο παραπονούμενος βρισκόταν σε ανοικτό χώρο στο Παραλίμνι, όπου προσεγγίστηκε από δύο άγνωστα πρόσωπα, τα οποία του προσφέρθηκαν να του πωλήσουν κινητά τηλέφωνα.

Ο 30χρονος ενδιαφέρθηκε για τέσσερα συγκεκριμένα μοντέλα και συμφώνησε να τα αγοράσει έναντι του χρηματικού ποσού των 2.000 ευρώ.

Αφού πραγματοποιήθηκε η παράδοση των τεσσάρων κινητών τηλεφώνων, ο παραπονούμενος διαπίστωσε, ότι αυτά δεν ήταν αυθεντικά.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 47χρονου, ο οποίος συνελήφθη, δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης.

Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η λέξη που δεν πρέπει να πεις ΠΟΤΕ όταν σε καλούν από άγνωστο αριθμό

ΠΗΓΗ: Digital Life
Δείτε το πλήρες άρθρο εδώ.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More