Friday, December 5, 2025
Home » Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο την Πέμπτη ο Πρόεδρος ενόψει διευρυμένης

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο την Πέμπτη ο Πρόεδρος ενόψει διευρυμένης

0 comments

Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας – Ενημερώνει για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και για την προετοιμασία ενόψει της διευρυμένης συνάντησης Ιουλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο την Πέμπτη, 03 Ιουλίου 2025, στις 10:00. Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακόκαι για την προετοιμασία ενόψει της επικείμενης διευρυμένης συνάντησης Ιουλίου που θα συγκληθεί υπό τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ.

«Η προσήλωσή μας στην επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων από το σημείο στο οποίο έχουν διακοπεί, εντός του συμφωνημένου πλαισίου που καθορίζουν τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας, παραμένει αμετάβλητη. Αντανακλά τησταθερή μας βούληση και την επιδίωξη για μια συνολική και βιώσιμη λύση του Κυπριακού», αναφέρει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Αυτό το άρθρο αναδημοσιεύεται από το : Cyprus Times

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More