Η Κίνηση «Σωτηρία της Πάφου» στηρίζει Νίκο Χριστοδουλίδη.

Sharing is caring!

Η ζοφερή εικόνα που παρουσιάζει σήμερα ο τόπος πρέπει να ευαισθητοποιήσει τον καθένα που νοιάζεται και ανησυχεί για το μέλλον της πατρίδας μας.

Ως εκ τούτου, η Κίνηση μας, ενόψει των επερχόμενων προεδρικών εκλογών, επεδίωξε όπως εισακουστούν οι θέσεις της που στοχεύουν σε ανατροπή της επικρατούσας κατάστασης στην κοινωνία, την εξάλειψη της διαπλοκής, της διαφθοράς και της αναξιοκρατίας και την εμπέδωση της ίσης αντιμετώπισης των πολιτών σε όλα τα επίπεδα ενάσκησης εξουσίας, ανεξάρτητα του που ανήκουν ιδεολογικά ή κομματικά.

Εκφράζουμε την ευαρέσκεια μας για το γεγονός ότι ο Νίκος Χριστοδουλίδης είναι ο μοναδικός υποψήφιος που αναγνωρίζοντας τον θετικό ρόλο της Κίνησής μας στην καθημερινότητα των πολιτών, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας. Ως εκ τούτου, η ηγετική μας ομάδα και ο Ανεξάρτητος υποψήφιος των προσεχών Προεδρικών Εκλογών Νίκος Χριστοδουλίδης, συναντήθηκαν την 30η Δεκεμβρίου 2022 για συζήτηση εφ’ όλης της ύλης.

Συμφωνήθηκε ότι το πρόγραμμα διακυβέρνησης που έχει εξαγγελθεί από τον ανεξάρτητο υποψήφιο για τις προσεχείς προεδρικές εκλογές Νίκο Χριστοδουλίδη, με επίκεντρο τον Άνθρωπο και την Δίκαιη, Συμμετοχική και Διαφανή διακυβέρνηση, αποτελεί μια σανίδα σωτηρίας για τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Έγινε ειδική αναφορά για ανάγκη ριζικής μεταρρύθμισης του συνταξιοδοτικού συστήματος, που αποδεδειγμένα διαχωρίζει την κοινωνία σε προνομιούχους πολίτες και πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

Ως εκ των πιο πάνω, η Κίνηση Σωτηρία της Πάφου, καλεί τόσο τον Παφιακό, όσο και γενικότερα τον Κυπριακό λαό όπως στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις την υποψηφιότητα του κυρίου Νίκου Χριστοδουλίδη, προοπτική που θεωρούμε σαν τη μοναδική λύση για να εξέλθει η πατρίδα μας από τα επικίνδυνα αδιέξοδα στα οποία έχει αγκιστρωθεί τα τελευταία χρόνια.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κίνησης.

Μιχάλης Χ’’Μιτσής

 

Πρόεδρος Κίνησης Σωτηρία της Πάφου.

 

Related posts