Monday, February 10, 2025
Home » Χιμένεθ: «Δεχτήκαμε γκολ με μισή ευκαιρία – Δεν θα πω τι πιστεύω, τα λέω στους παίκτες και στο κλαμπ»

Χιμένεθ: «Δεχτήκαμε γκολ με μισή ευκαιρία – Δεν θα πω τι πιστεύω, τα λέω στους παίκτες και στο κλαμπ»

0 comments

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μανόλο Χιμένεθ, εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι η ομάδα του δέχθηκε γκολ με ελάχιστες ευκαιρίες του αντιπάλου, μετά την ισοπαλία 2-2 απέναντι στην Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ωστόσο, τόνισε πως οι γαλαζοκίτρινοι» θα συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά για να βρουν τις απαραίτητες λύσεις.

«Ακόμη ένα παιχνίδι όπου δεχτήκαμε γκολ με μισή ευκαιρία. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μέχρι να βρούμε τις λύσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Ισπανός τεχνικός υπογράμμισε πως η ομάδα αναζητούσε τη νίκη μέσω των αλλαγών που πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ στάθηκε στα λάθη που, όπως είπε, προκαλεί ο ίδιος ο ΑΠΟΕΛ.

«Η ομάδα έπαιξε καλά, αλλά γίνονται λάθη που τα προκαλούμε εμείς. Από τα σωστά που κάναμε αξίζαμε τη νίκη, όμως από τα λάθη μας δεν την αξίζαμε», σχολίασε.

Όσον αφορά την κατάσταση του Αλέχο, ο Χιμένεθ ανέφερε ότι θα αξιολογηθεί η κατάστασή του μετά τον τραυματισμό του, εκφράζοντας την ελπίδα να μην υπάρξει υποτροπή.

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για την άποψή του σχετικά με την πορεία της ομάδας, απέφυγε να μπει σε λεπτομέρειες, λέγοντας πως αυτά τα θέματα τα συζητά εσωτερικά με τους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση.

«Δεν θα πω τι πιστεύω, αυτά τα λέω στους ποδοσφαιριστές και στο κλαμπ», κατέληξε.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00